Move on! Kineziológiai tapasz

A kineziológiai tapaszok gyors, hatékony segítséget nyújtanak ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is.

Leírás

Move on! Kineziológiai tapasz

Kinesiology Tape

Kiszerelés: 5 m x 5 cm

Move on! Kineziológiai tapasz  – egy PRÉMIUM KATEGÓRIÁS TAPE

Sportolók számára fejlesztett (természetesen ennek köszönhetően a hétköznapi, mozgásszegény használat esetén bőségesen megfelelő minőségű), a többi sport tape-nél kb 20%-kal rugalmasabb és jobban nyújtható, erősen ragadó tapasz (bőrre is, egymásra pedig kifejezetten!).

Ragasztóanyaga új fejlesztés: érzékeny bőrre is javasolható.

Mi a különbség a színek között? Számít, hogy milyen színű tapasz van a bőrünkön?

A különböző színű tapaszok anyagukban megegyeznek, egyformán elasztikusak és tartósak. A színek közti különbségnek a színterápiában van szerepe. Tudományos kísérletek is alátámasztják, hogy a rajtunk lévő színek lelki állapotunkat és egészségi állapotunkat is képesek jótékonyan befolyásolni. Minden színnek megvan a biológiai hatása, mely használható gyógyításhoz és harmonizáláshoz, valamint mélyebb szövetszerkezetek stimulálásához. A meleg színek energetizáló hatást váltanak ki, míg a hideg színek hűsítenek, nyugtatnak, ezáltal gyulladás csökkentésére alkalmasak.

Kék

Nyugalom. Hűsítő, nyugtató, pihentető szín, görcsoldó, gyulladáscsökkentő hatású.

Pink

Lazítás. Nyugtató hatással van a testre, az izmokat is ellazítja.

Narancs

Serkentés. Meleg, aktív szín, enyhíti az izom feszültségeit és görcseit. Az immunrendszert egészében erősíti, ezzel együtt mozgósítja a test összes öngyógyító erejét.

Zöld

Harmónia. Relaxációs és nyugtató hatású. Ízületi gyulladásra ajánlott.

Citromsárga

Élénkítés. A nap színe, meleget és lelkesedést sugároz, élénkíti az idegrendszert. Jó hatással van a bőrproblémákra, a reumára, valamint az ízületi gyulladásra.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455