Monemu Emuolaj szappan 100 g

A Monemu Emuolaj szappan segítheti az égési sebek gyógyulását, enyhítheti a pikkelysömör, az ekcéma, a rezes arcbőr és a halbőrűség tüneteit. 

Leírás

Monemu Emuolaj szappan

Kiszerelés: 100 g

A Monemu Emuolaj szappan különböző bőrelváltozások esetén alkalmazható, mint pl. pikkelysömör, ekcéma, rezes bőr…

Az emuolaj Ausztrália őslakóinak házi patikaszere.

Az emuolaj alkalmazási területei

Ekcéma

Az ekcéma krónikus bőrbetegség. Amikor hetente vagy havonta hevennyé válik, a bőr kivörösödik és viszketni kezd. A következő tényezők járulhatnak hozzá az ekcéma kialakulásához, illetve elmérgesedéséhez:
Ingerlő anyagok (szappan, oldószer, szárító hatású vegyülékek, mosószerek). Javasolt rendszeresen kezet mosni (folyékony emuolaj szappannal vagy emu szappannal), majd kézmosás után bőrápoló krémmel bekenni a bőrt. Az emuolaj, illetve az emuolajból készült arc-, kéz- és testápoló krém kiválóan alkalmas erre.
Fertőzések (baktérium-, gomba- vagy vírusfertőzés) hevennyé teszik az ekcémát. Orvoshoz kell fordulni, hogy kiderüljön, milyen baktérium támadta meg a szervezetet.
Hidratáció. A bőr nem azért száraz, mert nincs benne elég zsír vagy olaj, hanem azért, mert nem tudja megtartani a vizet. A megfelelő hidratáció elérése érdekében a sérült felületet legalább naponta egyszer, de akár többször is vízben kell áztatni és be kell kenni emuolajjal vagy emuolajat tartalmazó krémmel.

Pikkelysömör

A pikkelysömör nem fertőző bőrbetegség. Leggyakrabban gyulladásos, duzzanatokkal teli és ezüstösen fehér pikkely borította kóros bőrelváltozások formájában jelenik meg.
Akik emuolajat vagy emuolajat tartalmazó krémet, illetve szappant alkalmaztak gyógymódjuk kiegészítéseként, arról számoltak be, hogy az enyhítette a pikkelysömörrel járó száraz, viszkető bőr miatti fájdalmakat és kellemetlenségeket.

Rezes bőr

Ez a betegség az arcot támadja meg, általában arcpír formájában. Krónikus állapot. A tünetek ciklikusan jelentkeznek, vissza-visszatérnek és egyre súlyosabbakká válnak (vörösödés, pörsenések, vörös csíkok, orrduzzanatok). Érdemes az arcbőr tisztítását rendszeresen végezni emuolajból készült szappan segítségével. Mivel az emuolaj táplálja a szövetet, az emuolajból készült szappan jó hatással van a bőrre, ugyanis nedvesíti és nem szárítja. A szakemberek azt ajánlják, hogy gyengéd tisztítás után jó minőségű nedvesítőszert használjunk. És itt kap szerepet az emuolaj!
Az emuolaj kiváló bőrhidratáló szer, amely a bőr mélyebb rétegeibe is behatol. Az emuolaj lipoid tartalma szinte azonos az emberi bőr lipoid tartalmával, ezért is rendkívül hatékony.
Továbbá az emuolajnak gyulladásgátló hatása is van. Sőt kielégíti a szakemberek utolsó követelményét is: nem tömíti el a pórusokat.

Halbőrűség

A bőrbetegségeknek abba a családjába tartozik, amelyek közös jellemzője a bőrsejtek felgyülemlése és a pikkelyesedés. Az erőteljes helyi hidratálás enyhítheti a tüneteket. Ajánlatos a kímélő, nem szárító hatású emuolajból készült szappanok használata. Fontos a bőr nedvesen tartása és mivel az emuolaj táplálja a szöveteket, elősegítheti a bőr nedvességének és puhaságának megőrzését.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455