Moksa csepp 10 ml

A Moksa csepp hatékony segítség lehet félelem, allergia, pánikbetegség, depresszió, szorongás, párkapcsolati problémák, munkahelyi és kapcsolati nehézségek esetén.

 

Leírás

Moksa csepp

Kiszerelés: 10 ml

84 virágesszenciát tartalmazó komplex információs terápiás készítmény, a régi kínaiak által létrehozott Változások Könyvében, a Ji Csing-ben feltérképezett 64 élethelyzetre vonatkozó, homeopátiás elven előállított hatóanyagok koncentrátuma.

A Moksa csepp a 84-féle virágszirom esszenciát magasan dinamizált formában tartalmazza, az eddigi technológiákkal elért foknál jóval magasabbra potenciálva. A potenciálás ütve-rázást jelent, amitől felerősödik a szer hatása. A segítő információkat a víz veszi át és őrzi meg. Ezt az információt adja át a Moksa csepp a szervezetnek.

Milyen változásokat hozhat életébe?

– erősítheti önbizalmát és énképét

– megfelelő döntési képességekkel rendelkezhet általa

– növekedhet a stressztűrő képessége

– könnyebben dolgozhatja fel a traumákat: pl.: gyász, veszteség

– fokozódhat életereje

– feloldódhatnak, megoldottakká válhatnak lelki problémái

– könnyebben megélheti és elfogadhatja a változásokat

– segítségével helyreállíthatja testi, lelki és szellemi harmóniáját

– rendszeres használata problémák megelőzésére is ajánlott.

Hogyan hat a Moksa csepp?

A homeopátia története arra mutatott rá, hogy a belső rezgésszint befolyásolja egészségi állapotunkat; ha alacsony a belső rezgésszintünk, akkor könnyebben megbetegszünk, testi és lelki problémáink keletkeznek, mégis a gyógyítás folyamatában ennek a rezgésszintnek az emelése mostohagyerek volt.

A beteg szervezetének legmélyebb szabályozó szintje ki tudja választani ebből a komplex oldatból azt az információt, amire szüksége van: ha valamiből nem elegendő a harmonizáló információ a szervezetben, akkor azt igénybe veszi.

A készítményben levő nagyon finom rezgésű virágkivonatok a rezgésük által ráhangolódnak a szervezetben lévő érzelmi blokkra, és fokozatosan elkezdik kitisztítani, felszínre hozni ezeket a betegség kialakulásáért felelős érzelmi gócokat. A tisztulás első fázisában előfordulhat, hogy a méregtelenítés testi vagy lelki tünetei jelentkezhetnek.

Úgy tűnik, hogy a tudatalattinak van egy olyan szabályozási szintje, aminek harmonikusan, kiegyensúlyozottan kell működnie ahhoz, hogy az ember testileg és lelkileg normálisan működjön – hogy a kedélye, alvása, hormonrendszere, vércukra, vérnyomása mind az élettani módon működjön. A Moksa csepp ezeknek a szabályozóknak a szintjén hat: ezeket a kibillent részeket középállásba hozza; nem egy gátlószer, hanem a szabályozás beállítását segíti elő.

A Moksa csepp homeopatikus elvre alapul

A homeopátia a körülöttünk lévő anyagi világ által hordozott információknak a szervezetet segítő erejéről szól.

A hasonlót a hasonlóval való gyógyítás elvét már az ókori görögök is ismerték. Ezelőtt 300 évvel Samuel Hanemann megújította ezt a tudást, és akkurátus pontossággal kidolgozta az anyagok gyógyító hatásának a harmadik aspektusát (a fizikai és kémiai jellegű aspektuson túl), az anyagokban rejlő információnak gyógyító szándékú felhasználását, az anyag nagymértékű hígításával, potenciálásával, miáltal az anyag a benne levő információt átadja a vízmolekulák kristályos szerkezetű részének, majd ez az információ átadódik az élő szervezetnek.

Összetétel

Desztillált víz, etilalkohol, aszkorbinsav, aroma, C-vitamin – cseresznyevirág (Cerasi avii flos), – szilvavirág (Pruni domesticae flos), – szőlővirág (Vitis flos), – sárgabarackvirág (Pruni armeniacae flos), – meggyvirág (Pruni cerasi flos), – egresvirág (Ribi uvae crispae flos) extraktuma

C-vitamin a napi adagban: 30 mg

Alkoholtartalom: 26:1 V/V%

Adagolás

Felnőtteknek: naponta egyszer 10 csepp.

Gyermekeknek: 5 éves kor alatt napi 5 csepp.

Anyatejet fogyasztó babáknak: napi 1-2 csepp elfogyasztása ajánlott 1 dl vízben, gyümölcslében, teában feloldva, étkezés előtt

Magas vérnyomásban szenvedők: egy hétig napi 5 cseppel kezdjék, majd a 2. héttől napi 2×5 cseppel folytassák, figyelve, hogy ideiglenesen nem emelkedik-e meg a vérnyomásuk.

Mellékhatása nincs.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455