Medistus Antivirus lágypasztilla 10 db

Medistus Antivirus lágypasztilla – fertőző és gyulladásos légúti megbetegedések megelőzésére, torokkaparás,  száraz köhögés enyhítésére, a garat- és szájnyálkahártya természetes védő funkciójának támogatására vírusos és bakteriális fertőzések ellen fizikai akadályképzés révén.

Leírás

Medistus Antivirus lágypasztilla

Kiszerelés: 10 db

Vírusok és baktériumok elleni természetes hatóanyagú lágypasztilla friss, gyümölcsös ízzel. Fertőzések és légúti megbetegedések megelőzésére – fizikai akadályképzés által. Orvostechnikai eszköz.

A Kistosyn® 100 kivonat a benne levő polifenolokkal együtt egy védőréteget képez, amely a garatnyálkahártyán jelenik meg. Ez az akadály, mechanikus védelmet nyújt vírusok és baktériumok ellen, így meggátolja azok behatolását testünk sejtjeibe, valamint ezáltal azok szaporodását is.

A Medistus Antivirus lágypasztilla már az első tünettől kezdve enyhíti a torokkaparást és a száraz köhögést, védőréteget alkot, természetes akadályt képez.

Adagolás

Naponta 3-6 alkalommal 1 lágypasztillát a szájban lassan szopogatva fogyasztandó. Bármilyen eredetű fokozott fertőzésveszély esetén, már az első torokkaparástól alkalmazható.

Összetétel

Gumiarábikum, Kistosyn® 100 kivonat
Egyéb összetevők: maltit, szorbit, tisztított víz, aszkorbinsav, citromsav, aroma, növényi olaj, sztevia kivonat, borsmenta olaj
Tartósítószert és színezéket nem tartalmaz.
Cukor-, glutén- és laktózmentes!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455