MediNatural testgyertya 2 db, 10 db

A MediNatural testgyertya 100%-os méhviasszal átitatott pamutvászon henger. Használat közben nem folyik, cseppmentesen ég.

Leírás

MediNatural testgyertya

Kiszerelés: 2 db, 10 db

A testgyertya használata olyan ősi kezelési módszer, mely a dél-amerikai indiánokról maradt ránk.

Rájöttek, hogy egy henger alakú tárgy, mely kezdetben fakéregből készített tölcsér volt, elégetése a test különböző pontjain jó hatással van a testet átszövő energiapályák állapotára, működésére. A beteg tünetei csillapodtak, sok esetben el is múltak, mert a gyertya égése során keletkezett vákuum-hatás megtisztította ezeket a belső csatornákat a gennyes, gyulladt gócoktól, blokkoktól, javítva a páciens közérzetét, helyreállítva egészségét.

Napjainkban kialakult rossz táplálkozási szokások és a mozgásszegény életmód következtében, a nyirokrendszerünkre túl sok teher hárul. A lerakodott mérgek nehezen ürülnek. A szervezet nagyon lassan szabadul meg tőlük, ezért okoznak fizikai tüneteket. Ha a nyirokcsomók telítődnek – lebomlási anyagokkal, salakokkal, baktériumokkal, gombákkal – akkor megduzzadnak és fájdalmassá válnak.

A nyirokrendszer behálózza egész testünket, befolyásolja az immunrendszer működését, ezért rendkívül fontos a tisztántartása, a dugulás megszüntetése.

A MediNatural testgyertya ajánlott alkalmazása

Emésztési problémák, puffadás, teltségérzés, bélrenyheség – a gyomorszáj területére vagy a köldökbe helyezve – kamilla, édeskömény, boróka, kakukkfű, zsálya testgyertya (görcsoldó, fájdalomcsillapító, vérellátást javító, energetizáló hatása miatt)

Nőgyógyászati panaszok, menstruációs gondok női, férfi nemi problémák – a köldök alatt kb.10 cm-el – zsálya, levendula, kamilla vagy ilang-ilang

Feszültség oldása – levendula, zsálya, ilang-ilang, tömjén, teafa, orbáncfű

Fogyókúrák kiegészítő kezelése – köldökbe helyezve – boróka, édeskömény

Légúti tisztítás, fülproblémák – az ádámcsutka alatti mélyedésbe helyezve – tömjén, eukaliptusz, kakukkfű, zsálya, kamilla, boróka, édeskömény, teafa

Izületi-, reumatikus fájdalmak – a kezelni kívánt területre helyezni – teafa, kakukkfű, boróka

Látásjavítás – homlokunk közepére – kamilla, teafa

Aranyér kezelése – a páciens a hasán fekszik és az utolsó csigolyához tesszük – orbáncfű

Összetétel

100% tisztított méhviasz, pamutvászon, naturgéz, természetes illóolajok.

Figyelem!

A testgyertya használata nem ajánlott 3 éves kor alatt, bőrpír területén, vérző aranyér esetén, nyílt seben.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455