MediNatural Gránátalma bőrápoló olaj 20 ml

MediNatural Gránátalma olaj minden bőrtípusra! Száraz, érzékeny, érett, öregedő, irritált, pirosodásra hajlamos bőr ápolására. Borotválkozás után is ajánlott!

Leírás

MediNatural Gránátalma bőrápoló olaj

Kiszerelés: 20 ml

A gránátalma olaj különleges vitamin és antioxidáns tartalmával védi a bőrt a környezeti ártalmaktól és hozzájárul a rugalmasságának megőrzéséhez.

A gránátalma olaj megvédi az epidermiszt (a bőr külső rétegét) és elősegíti a bőrsejtek regenerációját, az új sejtek növekedését, amelyek elasztint és rostot termelnek, ezáltal biztosítják, hogy a bőr puha és rugalmas maradjon. Ez a tulajdonság egyebek között az igen ritka punicin-savnak köszönhető.

A gránátalma olaj stimulálja a keratinociták sejtosztódását, amelyek a bőr külső rétegét alkotják. Ezen sejtek növekedésével a bőr könnyebben regenerálódik és segít a bőr újraélesztésében.

A gránátalma olajban található ritka vegyületek megakadályozzák, hogy az enzimek lebontsák a kollagént, így hozzájárulnak az egészséges bőrhöz. A kollagén a bőrben található létfontosságú anyag, amely biztosítja, hogy a bőr puha, sima és feszes maradjon.

  • Arcbőr, nyak, dekoltázs és a szemkörnyék ápolására.
  • Minden bőrtípusra.
  • Száraz, érzékeny bőr ápolására.
  • Érett, öregedő bőr ápolására.
  • Irritált, pirosodásra hajlamos, szőrtelenített bőr nyugtatására (nőknek és férfiaknak borotválkozás után).

Összetétel

Punica Granatum Seed oil (organic)

100% gránátalmamag olaj

Biotermesztésből származó gránátalma gyümölcs magjából hideg sajtolással.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455