Medicura Barátcserje kapszula 60 db

A Medicura Barátcserje kapszula anguzid nevű komponense serkentheti a progeszteron-termelést, enyhítheti a menstruációs panaszokat és szabályozhatja a menstruációs ciklust.

Leírás

Medicura Barátcserje kapszula

Kiszerelés: 60 db

A tapasztalatok szerint a barátcserje kedvező hatással lehet az optimális progeszteron-szint elérésére a menstruációs zavarral küzdő nők jelentős részénél.

A Medicura Barátcserje kapszula hatóanyaga nem tartalmaz hormonokat.

A barátcserje növény termését Európában évszázadok óta alkalmazzák női hormonális problémák esetén. Rendszertelen menstruációnál, a normális menstruációs ciklus visszaállításának elősegítésére és termékenységi problémáknál alkalmazták a gyógynövényt.

A klimax alatt fellépő hőhullám esetén is  kipróbálható a barátcserje.  A barátcserje a menstruáció időszakában gyakran jelentkező pattanások ellen is kipróbálható.  A barátcserje adagolása mindig egyforma, függetlenül attól, hogy menstruáció előtti tünetegyüttesre, emlőérzékenységre, meddőségre, vérzészavarokra vagy egyéb női bajokra alkalmazzák.

Medicura Barátcserje kapszula szedése üres gyomorra ajánlatos a gyors felszívódás miatt. Az első adagot mindig reggel vegyük be. Menstruációs panaszokkal küszködő nők már egy 10 napos kúra után is némi javulást észlelhetnek a következő ciklus elején. A barátcserje teljes hatásának érzékelésére azonban akár három hónapra is szükség lehet. Hat hónapos kezelés után – ha valóban hat az illetőnél – a meddőség vagy a vérzészavar megszűnhet.

Kik szedhetik a barátcserjét?

– aktív menstruációs szakaszban lévő hölgyek

– változó korban lévő hölgyek

– családalapítás előtt álló hölgyek

– fejgörcs-migrén esetén

Összetétel

Barátcserje gyümölcs kivonat 4:1, zselatin, aszkorbinsav, kukoricakeményítő, csomósodást gátló anyagok (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid).

A Medicura Barátcserje extraktum kapszula hatóanyag-tartalma / kapszula

Barátcserje kivonat (4:1) 350 mg
C-vitamin  80 mg

Figyelmeztetés!

Hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét! Szedése esetén felléphet gyomorpanasz vagy viszketéssel járó bőrkiütés, akkor hagyja abba használatát! Terhesség alatt szedése nem ajánlott!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455