Maxepil szőrnövekedést gátló krém 50 ml, 100 ml

Maxepil szőrnövekedést gátló krém – tartós szőrtelenség természetesen, irritációmentesen, otthona kényelmében!

Leírás

Maxepil szőrnövekedést gátló krém

Kiszerelés: 50 ml, 100 ml

A Maxepil szőrnövekedést gátló krém gyógynövényekből készült készítmény, mely természetes megoldást kínál a nem kívánt szőrzet tartós eltávolítására.

A Maxepil szőrtelenítés utáni krém igazolt hatású növényi hatóanyagok kombinációja, melyek egymásra épülve gátolják a szőrtüszők működését, nagy mértékben lassítva a szőrszálak kinövését.

A krém előírás szerinti használatával a szőrszálak egyre vékonyabbá, a szőrhagymák egyre gyengébbé válnak, a szőrtelenítések között eltelt idő pedig egyre hosszabb lesz, míg a hatás véglegessé nem válik. Ez általában 3-5 szőrtelenítés utáni kezelési ciklust igényel, a kezelt felülettől és a szőrzet típusától függően.

A Maxepil krém természetes bőrnyugtató, hidratáló és bőrtápláló összetevőket tartalmaz, melyeknek köszönhetően a bőre nem csak tartósan sima, de láthatóan egészségesebb és hidratáltabb is lesz.

A krém szőrnövekedést gátló hatóanyagainak hatásosságát klinikai vizsgálatok igazolják.

Hogyan hat a MAXEPIL?

A krém szőrnövekedést gátló hatása két speciális növényi összetevőjének köszönhető:

  • Chelidonine

Egy tisztított növényi molekula. Gátolja a sejtosztódást a hajhagymákban, finomítja a szőrzet átmérőjét, ezáltal lassítja a növekedését. A Chelidonine szőrnövekedés mennyiségére és minőségére, a bőr simaságára és puhaságára valamint gyulladáscsökkentő tulajdonságára gyakorolt hatását klinikai vizsgálatok igazolják.

  • Dihydromyricetin

A mirtuszfélék családjába tartozó amerikai viaszbokor speciális, koncentrált kivonata. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a Dihydromyricetin hatására csökken az újonnan kinövő szőrszálak mennyisége. Előírás szerinti használatával a szőrtüszők funkciója teljesen leállítható.

A Maxepil szőrnövekedést gátló krém használata

Használata egyszerű: szőrtelenítés után dörzsölje be vele a célterületet, majd 2-3 héten át, naponta kétszer ismételje meg a műveletet. Ezzel nem csak gátolja az új szőrszálak kinövését, de táplálja és ápolja is a bőrét.

A krém hatásosságát nagy mértékben növeli, ha gyantázott vagy epilálással szőrtelenített bőrfelületen alkalmazza, de szőrtelenítőkrémmel vagy borotválással végzett szőrtelenítés után is eredményesen alkalmazható.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455