Matuzalem Sublingual tabletta 30 db

A Matuzalem Sublingual tabletta fermentált fekete teából kivont, egyedülálló flavonoid komplexumot tartalmaz. Világszabadalommal védett, tudományosan is ellenőrzött, kiemelkedő hatással rendelkezik.

Leírás

Matuzalem Sublingual tabletta

Kiszerelés: 30 db

A termék feltalálója Mr. Jan Kerestes Jr. 2009. április 24-én WIPO díjat kapott.

Matuzalem Sublingual tabletta főbb jellemzői

– antioxidáns

– gyulladáscsökkentő, antiflogisztikus hatású

– asztma- és allergiaellenes

– egyes enzimek működésének módosítása, (inhibíció, DNS degenerációjának védelme)

– vírus- és baktériumellenes

– ösztrogén hatás (izoflavonoidok)

– karcinogenezist és mutagenezist befolyásoló tényező (daganatos megbetegedések)

– májvédő – májméregtelenítés

– hajszálerek rugalmasságát és áteresztő képességét befolyásolja

Matuzalem Sublingual tablettáról bővebben

A Matuzalem tabletta fogyasztása során a szervezetbe jutó, a szervezet sejtjeivel intelligens módon kommunikáló ősi molekulák elsőbbségi sorrendben  rendezik a sejtek egyensúlyi helyzetének visszaállítását. Szabadon átjutnak a sejtek citoplazmáján és az egyensúlyukból kibillentett  sejteket, illetve azok alkotóelemeit egyensúlyi helyzetbe hozzák, vagyis visszaállítják az arany középutat, helyreáll a sejtek működése és a sejtek közötti információ áramlás. Igen nagy számú szabad elektronjaik révén  kifogják és vagy befogják a szervezetben jelenlévő szabad gyököket. 40-50%-ban csökkentik a kóros sejtek szaporodását, ezáltal gátolják az oxidációs (öregedési) folyamatokat. Nagy eséllyel hosszabbítják meg életkorunkat és védik meg egyes rettegett betegségtől szervezetünket.

A Matuzalem ajánlható minden olyan megbetegedés esetén, mely a sejtek degenerálódásának, mutálódásának következménye. Feltalálói a kvantumfizika, kvantum-mechanika elvei és törvényeiből kiindulva harminc éves kutatás során kísérletezték ki a hatóanyagát.

A készítmény aktív összetevőinek kémiai összetétele: növényi eredetű flavonoid-komplex, elsősorban kateinok, leukoantocyanidinok, kyanidinok és általánosan 3.5 flavon-diol derivátum.

Ezek a komplexumok a készítményben a mono-tól az oligomér formákig vannak jelen. Fellelhetők a többek közt a zöld és fekete tealevelekben, valamint a piros szőlő magjában. Molekula tömegük 2000-5000 dalton körüli és forgás/grammonként 10-10 párosítatlan elektronnal rendelkeznek. Tulajdonságukra alapvetően a kifogó kategória jellemző, de a befogó és a kioltó hatás is megtalálható.

Adagolás

30 napon keresztül, (megközelítőleg 24 óránként) lehetőleg este 1 tabletta, nyelv alatt elszopogatva.

Egészségmegőrzés céljából 3 havonta 1 kúra (30 tabletta) elfogyasztása javasolt.

Összetétel

Fermentált fekete teából kivont flavonoid-komplexum 1 mg / tabletta

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455