Matuzalem Internal tabletta 30 db

A MATUZALEM tabletta világszabadalommal védett, egyedülálló flavonoid-komplex, amely tudományosan is ellenőrzött, kiemelkedő hatással rendelkezik.

Leírás

Matuzalem Internal tabletta

Kiszerelés: 30 db

A termék feltalálója Mr. Jan Kerestes Jr. 2009. április 24-én WIPO díjat kapott.

A flavonoidok természetes anyagok, melyek kis mennyiségben megtalálhatók gyümölcsökben, zöldségekben, teában és számos más, naponta fogyasztott élelmiszerben. A flavonoidoknak antioxidáns hatása van, részt vesznek a szervezetben létrejövő káros oxidatív folyamatok gátlásában, így hozzájárulnak szervezetünk egészséges működéséhez.

A MATUZALEM tabletta ősmolekuláinak működése a szervezetben

A MATUZALEM fogyasztása során a szervezetbe jutó, a szervezet sejtjeivel intelligens módon kommunikáló ősi molekulák elsőbbségi sorrendben rendezik a sejtek egyensúlyi helyzetének visszaállítását, valamint jelentős mértékben gátolják a degenerálódott, mutálódott sejtek szaporodását. Kis molekula tömegük révén szabadon átjutnak a sejtek citoplazmáján és az egyensúlyukból kibillentett sejteket, illetve azok alkotóelemeit a szabad elektronjaik révén egyensúlyi helyzetbe hozzák, vagyis visszaállítják az arany középutat, melynek eredményeként helyreáll a sejtek működése és a sejtek közötti információ áramlás. Igen nagy számú szabad elektronjaik révén kifogják és vagy befogják a szervezetben jelenlévő szabad gyökkel rendelkező káros atomokat, molekula részeket, molekulákat. Az egyensúlyi helyzet rendezése során képesek az elektronjaik leadásra is. Tehát a sejtek esetében elektront nem csak elvenni, hanem hozzáadni is képesek.

Régóta tudjuk, hogy az antioxidánsok szerepe a szervezet normális, egészséges működésében rendkívül fontos. Amerikai kutatók azt feltételezik, hogy a szervezet akár 20%-kal tovább élhet természetes antioxidánsok bevitelével. Szisztematikus alkalmazásukkal akár 100 évre növelhető az átlagos élettartam.

Az öregedésért a szabad gyököknek nevezett, magas reakciókészséggel rendelkező molekulák a felelősek. A szabad gyökök meglehetősen instabil anyagok, ezért előszeretettel kötődnek más molekulákhoz, gyakran a sejtek bizonyos részeihez, s ezzel komoly rombolást végeznek a sejtben. Ezt nevezzük oxidatív stressznek. Az egészséges szervezetben dolgoznak olyan védelmi mechanizmusok, melyek képesek megakadályozni a szabad gyökök rombolását, bizonyos enzimek hozzákötődnek az instabil szabad gyökökhöz, s ezáltal semlegesítik azokat.

Sok kutatás valószínűsíti, hogy a szabad gyököknek komoly szerepük van bizonyos betegségek kialakulásában: szív és érrendszeri betegségek, rák, stb. Szabad gyökök folyamatosan képződnek szervezetünkben, de negatív külső tényezők hatására felszaporodhatnak. Az emberi szervezetben a szabad gyökök semlegesítéséért a SOD (szuperoxid diszmutáz enzim) felelős. A MATUZALEM SOD aktivitása mérések szerint minimum 67%! Az eddig leghatékonyabb antioxidánsként ismert E vitaminhoz képest a MATUZALEM hatóanyaga az E vitamin 10,5 szerese.

A készítmény legnagyobb előnye, hogy a szervezet működéséhez elengedhetetlenül szükséges, a szervezet által előállított ,,L” típusú szabadgyököket (mivel a molekulák balra forognak) nem semlegesítik. A MATUZALEM azonban – amellett, hogy hatásosan veszi fel a versenyt a legjobban rettegett kór megelőzésében – nem helyettesítheti az orvosok által felírt gyógyszereket. A készítmény fenti tulajdonságainál fogva kiemeli az alkalmazott gyógyszerek gyógyító hatását és bizonyos mértékig képes meggátolni azok nem kívánt mellékhatásait.

Adagolás

30 napon keresztül, (megközelítőleg 24 óránként) lehetőleg este 1 tabletta.

Egészségmegőrzés céljából 3 havonta 1 kúra (30 tabletta) elfogyasztása javasolt.

A Matuzalem minden kiszerelése kombinálható egymással: a legjobb kombináció: reggel – internal tabletta, este – sublingual tabletta.

Összetétel

Tömegnövelő szerek: izomalt, hydroxypropilmethylcellulóz, csomósodást gátlók: mikrokristályos cellulóz, magnézium sztearát, talkum ;stabilizátorok: polyvinylpyrolidon ;színezék: karamell, titán dioxid.

Fermentált fekete teából kivont flavonoid-komplexum 1 mg / tabletta

Flavonoid komplexumon belül lecoantocyanidines 25-40%, catechins 60-75%

Figyelmeztetés

A készítmény felnőttek részére készült. A napi javasolt mennyiséget ne lépje túl. A készítmény nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455