MACA VIBE perui zsázsa tabletta 100 db

MACA VIBE perui zsázsa tabletta – afrodiziákum, stresszoldó, potencianövelő, termékenységfokozó. Gyors segítség szellemi fáradtság, depresszió, hangulatingadozás, betegségek utáni legyengült szervezet erősítésére.

 

Leírás

MACA VIBE perui zsázsa tabletta

Kiszerelés: 100 db

A MACA VIBE perui zsázsa tabletta fő hatóanyagai az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fitoszteroidok csoportjába tartoznak. Ennek köszönhetően a növényből készült termékeket ma a világon mindenütt vitalizáló, szellemi erőnlétjavító és potenciafokozó szerként használják.

A maca (Lepedium Meyeni) egy a krumplihoz hasonlítható gumós növény, mely az Andok legkietlenebb, legkedvezőtlenebb éghajlatú vidékein is képes megélni, teremni.
A maca gumót a perui őslakosok már régóta igen értékes növényként tartják becsben. A benne található számtalan ásványi anyag, vitamin és a magas energiatartalmú szénhidrátok megújítják, felfrissítik, új életerővel töltik fel a szervezetet. Aki rendszeresen fogyasztja, sokkal energikusabbnak, vitálisabbnak és erősebbnek érzi magát. Javítja a szellemi teljesítményt ezért perui ginsengnek is szokták nevezni. A férfiak ezenkívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik.

A MACA VIBE perui zsázsa tabletta főbb jellemzői

Hatóanyagai a kismedencei szervek vérellátását fokozzák, férfiaknál serkentik a tesztoszteron, nőknél az ösztrogén termelését.

• Általános energetizáló: vitalizál, roborál, aktivál, javítja a testi erőnlétet, fokozza a fizikai teljesítményt. Segít a kimerültség okozta alvászavarok esetén és pótolja a hiányzó energiát. Ezért kiváló csökkent vitalitás esetén is.

• Szellemi teljesítményfokozó: megsokszorozza az agyi kapacitást, szellemileg stabilizál és aktivál, javítja a stresszel szembeni tűrőképességet, csökkenti a stressz szervezetre gyakorolt kellemetlen hatásait.

• Immunrendszert erősítő: aktiválja az immunrendszert, gyorsítja a betegségekből való felépülést, megelőzi a betegségek kialakulását, javítja a vérképzést.

• Szexuális teljesítményjavító: fokozza a nemi vágyat, javítja a potenciát és a fogamzó képességet, javítja az ondótermelést és a spermiumok aktivitását, harmonizálja a menstruációs ciklust, csökkenti a férfiak és nők változókori tüneteit.

• Meddőség esetén is ajánlott.

Adagolás

Naponta 3×1 tabletta.
Ajánlott kúraszerűen szedni, hatását kb. 2-3 hónap alatt fejti ki.

Összetétel

Lepidium meyenii radix pulv. (perui zsázsa gyökérpor) 500 mg

Figyelem!

A maca nem hormontartalmú szer és semmiféle mellékhatása nincs. Biztonsággal lehet alkalmazni az un. veszélyeztetett betegeknél is, akik cukor-, érrendszeri- vagy magas vérnyomás betegségben szenvednek.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455