Lysi Tőkehalmáj olaj natúr 240 ml

A Lysi a szervezet számára létfontosságú Omega-3 EPA és DHA zsírsavak, valamint A- és D-vitamin gazdag forrása. Az A- és D-vitamin csontvédő hatású. A fogak növekedése, csontok erősödése mellett a látásra is igen jó hatással bír. A tőkehalmáj olaj citrom ízesítéssel, valamint kapszula formájában is kapható!

Leírás

Lysi Tőkehalmáj olaj natúr

Kiszerelés: 240 ml

Az Omega-3 DHA fontos szerepet tölthet be az agy és idegrendszer egészséges működésében, rendszeres Omega-3 fogyasztással elősegíthető az ízületek olajozott működése. A stressz és a szellemi megterhelés is sokféle hatással van egészségünkre. Nagyon fontos, hogy a szervezet erős és felkészült legyen egészsége megóvására. Mindenkinek szívügyek kell, hogy legyen az Omega-3 EPA szinten tartása!

Az olaj a tőkehal májából kíméletes technológiával kerül kivonásra, A- és D-vitaminban gazdag. A készítmény hozzáadott E- vitamint is tartalmaz. A tőkehalmáj olaj kitűnő forrása az omega-3 zsírsavaknak, melyek hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez. A Lysi tőkehalmáj olaj tiszta, természetes forrásból származik, az Észak-Atlanti óceán vizeiből, Izland partjainál fogott halak (Gadus morhua morhua) májából. A készítmény szedése javasolt azok számára, akik kevés tengeri eredetű táplálékot fogyasztanak. Célszerű rendszeresen fogyasztani, hogy beépüljön szervezetünkbe.

Adagolás

Gyermekek részére, 12 hónapos kortól: 3-4 csepp naponta.
4 éves kortól: 1 teáskanál (5 ml) naponta.
11 éves kortól: 1 evőkanál (10 ml) naponta.

Aki nem szereti az erős tőkehalmáj olaj ízét, célszerű reggel éhgyomorra 3/4 evőkanállal bevenni, ízlelés nélkül közvetlen narancslével, gyümölcslével, vagy amit szeretünk azzal együtt lenyelni, így nem érezzük az erős halmáj olaj ízét.

Összetétel

Hidegen sajtolt tőkehalmáj olaj, A-, E- és D-vitamin.

Hatóanyag-tartalom / 10 ml

A-vitamin 460 mcg
D-vitamin 9,2 mcg
Telített zsír 1,6 g
Egyszeresen telítetlen zsír 4,6 g
Többszörösen telítetlen zsír 3 g
Omega-3 zsírsavak 0,8 g
Eikozapenténsav (EPA) 680 mg
Dokozahexaénsav (DHA) 930 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455