Luuf torokpasztilla izlandi zuzmóval 20 db

Luuf torokpasztilla izlandi zuzmóval – torokszárazság, rekedtség és köhögési inger esetén.

Leírás

Luuf torokpasztilla izlandi zuzmóval

Kiszerelés: 20 db

Az izlandi zuzmó keserű zuzmósav-tartalma elősegíti a nyálképzést, így játszik szerepet az inger csillapításában. Ennek során a keserű anyagok által termelődött, megnövekedett nyálmennyiség köhögési ingercsillapító hatású. Az izlandi zuzmó különleges tulajdonsága a különleges zuzmósavból eredő természetes antibiotikus és gyulladásgátló hatás.

– Köhögési inger és az ezzel járó nyálkahártya-irritáció esetén a száj- és garatüregben (garatgyulladás).

– Rekedtség és a hangszálak túlerőltetése esetén.

– Száraz szobalevegő, erős cigarettafüst vagy káros környezeti hatás miatt kialakult torokszárazság kezelésére.

A káros környezeti hatások, mint a finom por, a cigarettafüst vagy az intenzív beszéd, ill. éneklés, rekedtséghez és köhögési ingerhez vezethetnek. Az egyedülálló hatóanyag-összetételű Luuf torokpasztilla izlandi zuzmóval és fehérmályvával – különösen az ún. mukopoliszacharidoknak nevezett magas nyákanyagtartalma alapján – kettős védőhatást fejt ki az irritált nyálkahártyára: a hatóanyagok védőfilmet képezve védik a száj- és garatüreget a kiszáradástól, így segítséget nyújtanak rekedtség, köhögési inger és torokszárazság esetén. Ezenkívül a nyákanyagok nyugtató hatásúak száraz köhögési ingernél és rekedtségnél a mukociliáris szállítás akadályozása által.

Összetétel

A Luuf torokpasztilla izlandi zuzmóból (350 mg) és fehérmályva gyökérből (90 mg) különlegesen magasan adagolt növényi kivonatot tartalmaz. A cukormentes pasztillák különösen praktikusak útközben, nagyon kellemes ízűek és nem tartalmaznak színező- és tartósítóanyagokat.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455