Longlife Taurin italpor 180 g

A taurin létfontosságú a zsírok megfelelő emésztéséhez, hozzásegíthet a gyorsabb izomtömeg- és erőnövekedéshez. Nagy szerepet játszik a szív- és érrendszer védelmében, az agyi- és idegrendszeri funkciók megfelelő működésében.

Kategória: Címke:

Leírás

Longlife Taurin italpor

Kiszerelés: 180 g

A Föld összes lakója közül a japánok élnek a legtovább. Van egy szigetük, Okinawa, amely arról híres, hogy százalékos arányban itt él a legtöbb 100 év fölötti ember.

Bizonyára sok oka van annak, ha egy a populáció tagjai magas kort érnek meg, de minden jel arra mutat, hogy egy valami közös bennük: a táplálékukkal nagy mennyiségben visznek be a szervezetükbe egy taurin nevű aminosavat.

A taurin az emberi szervezetben is előforduló kéntartamú aminosav, amely legnagyobb mennyiségben az agyban és az idegrendszerben található meg.

A taurin az aminosavak egy fajtája a szervezetben. Különösen az agyban, a szemekben, a szívben és az izmokban koncentrálódik. A legtöbb aminosavtól eltérően nem használja a szervezet a fehérjék előállítására, ezért ez feltételesen elengedhetetlen aminosavnak minősül.

Adagolás

Napi 1 csapott mokkáskanál (2,2 g) taurin italpor fogyasztása javasolt folyadékban elkeverve. Oldódása meleg folyadékban gyorsabb.

Össetétel

100% Taurin

Egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455