Lepicol Plus 14 db

A Lepicol Plus magas rosttartalmú, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény az egészséges bélműködés elősegítésére, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják.

 

Leírás

Lepicol Plus

Kiszerelés: 14 db

A Lepicol Plus gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény az egészséges bélműködés elősegítésére. Hatását szakirodalmi adatok igazolják. A tasakban található egyiptomi útifű maghéj hozzájárul a normál bélműködéshez, a bélműködés ritmusának fenntartásához. Fogyasztásával segítheti a napi rostszükséglet biztosítását.

A Lepicol Plus 5-féle hasznos baktériumtörzset, egyiptomi útifű maghéjat, és inulint tartalmaz.

A vízben oldódó élelmi rost (az egyiptomi útifű maghéjának őrleménye) nagy mennyiségű vizet köt meg, térfogata több mint hússzoros lesz. A megnövekedett térfogat a béltartalmat növeli és lágyítja, a bélmozgásra pozitív hatással van. A zselészerű anyag a bélrendszeren áthaladva kíméletesen tisztítja a bélfalat és még a rejtett zugokba (diverticulum) is eljut. Egyedülálló hatása, hogy eközben az ötféle hasznos baktériumtörzs megtelepszik a bélben. Az inulin prebiotikumként elősegíti a hasznos baktériumok elszaporodását.

Összetétel

  • 5 gramm Lepicol (1 tasak) tartalmaz:
  • 3,45 gramm oldható élelmi rostot (Plantaginis ovatae seminis tegumentum, azaz egyiptomi útifű maghéjőrleményt)
  • 1,50 gramm inulint
  • 6*108 számú, 5-féle baktériumtörzset (Lactobacillus plantarum, Lb rhamnosus, Lb delbruecki ssp. bulgaricus, Lb acidophilus, Bifidobacterium bifidum)

Egy doboz Lepicol PLus 14 db 5 grammos tasakot tartalmaz. Ez a mennyiség általában 2 hétre elegendő.

Adagolás (felnőtteknek)

Naponta kétszer egy tasak por, étkezés előtt 25-30 perccel. A tasak tartalmát kb. 2,5 dl folyadékban – víz, tej vagy gyümölcslé – javasolt elkeverni, majd meginni. Rövid időn belül még legalább 2 dl folyadék fogyasztása szükséges! Két hét eltelte után az adag a felére csökkenthető.

Adagolás (gyermekeknek)

Gyermekek naponta fél-egy tasaknyi mennyiséget (2,5–5g) fogyaszthatnak étkezés előtt 25-30 perccel egy pohár folyadékban – víz, tej vagy gyümölcslé – elkeverve. A beszedett mennyiség után fogyasszanak további egy pohár folyadékot.

Figyelem!

  • A Lepicol Plus termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • A készítmény gyermekek elől elzárva tartandó.
  • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
  • A tasak folyadék nélküli bevitele fulladáshoz vezethet.
  • A készítmény nyomokban szóját és tejet tartalmazhat.

Figyelmeztetések

Soha ne vegye be a tasak tartalmát szárazon, mert az fulladást, a nyelőcső és a bélrendszer elzáródását, illetve a széklet „besülését”, beszáradását okozhatja. Nem szedhető a belek bénulása, a perisztaltikát csökkentő gyógyszerek szedése, vastagbéltágulat, illetve a bélrendszer szűkülete, bélelzáródás gyanúja, nyelési nehézség esetén.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455