Lapacho

Tudományos kutatások kimutatták, hogy a lapacho egyik összetevője hatékony vírusos fertőzések, paraziták minden fajtája ellen.

Leírás

Lapacho

Pau D’Arco, Tabebuia impetiginosa, argentin lángfa, Taheebo, bíbor lapacho

A lapacho belső kérgét használják tea, kapszula készítésre. Rengeteg kalciumot, vasat, C-vitamint és cinket tartalmaz. Ezenfelül magnézium, mangán, foszfor, kálium, nátrium, A-vitamin és egyes B-komplex vitaminok is megtalálhatók benne.

A lapacho jól ismert adaptogén, általános állapotjavító, s mint ilyen, hozzájárul az immunrendszer tökéletes működéséhez. Alkalmazása esetén javul a tápanyagok felszívódása. Gyulladáscsökkentő, antibakteriális, hatékony a gombák, különösen Candida albicans, a paraziták, különösen az életveszélyes Schistosoma Mansoni, a malária, a staphylococcus aureus, a bacillus subtilis, az E. coli, a salmonella typhosa és a shigella dysenteriae ellen.

Gombaölő (candida ellenes) tulajdonsága miatt jelenleg széles körben alkalmazzák a bélben található paraziták elleni harcban is.

Hatékonyan alkalmazható

– gombák, vírusok, baktériumok, paraziták ellen

– legyengült immunrendszer, gyulladások, visszatérő fertőzések, allergiák, asztma kezelésekor

– gyulladáscsökkentőként: ízületi, bél-, bőr-, légúti és húgyúti gyulladásoknál

– daganatos betegségeknél: kiegészítésül az immunrendszer erősítésére, a kemoterápia mellékhatásainak enyhítésére

– anyagcsere aktiválására

– salaktalanító kúrákhoz: a máj méregtelenítésének elősegítésére, a nyirokrendszer salaktalanítására, a nehézfémek kiválasztására.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455