Kóladió kapszula férfiaknak 100 db

Kóladió kapszula férfiaknak: kóladió mag kivonat és zöld tea őrlemény, L-karnitinnel, ginseng gyökér kivonattal, cinkkel.

Leírás

Kóladió kapszula férfiaknak

Kiszerelés: 100 db

A kóladió 0,6-3,0% koffeint, 0,1% teobromint, 2,4% katechin típusú cserzőanyagot, 20% keményítőt, festékanyagot, zsírt stb tartalmaz. A kóladió kiváló élénkítő, enyhe vízhajtó, segítheti a zsírok lebontását.

A króm hozzájárulhat a normál vércukorszint fenntartásához.

A cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében és a zsírsavak normál anyagcseréjében.

A sokoldalú ginzeng alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentráló képesség növelésére, betegség utáni lábadozásokban, fáradtság, kimerültség esetén. A hatásért felelős vegyületek, a ginzenozidok a stressz által okozott tüneteket szüntetik meg és növelik a szellemi, fizikai teljesítőképességet. Egyéb összetevői a panaxanok, amelyek a vércukorszintre hatnak, és a poliszacharidok, melyek immunerősítő hatásúak.

Felhasználási javaslat

Naponta 3×1 kapszula, bő vízzel.

Összetétel

Kóladió mag kivonat, zöld tea levél őrlemény, L-karnitin-tartarát, ginseng gyökér kivonat, cink-acetát, színezékek: titán-dioxid, króm (III)-klorid, zselatin

Hatóanyag-tartalom / napi adag / 3 kapszula

Kóladió magkivonat 600 mg

Zöld tea levél őrlemény 450 mg

L-karnitin-tartarát 300 mg

Ginseng gyökér kivonat 150 mg

– ebből ginzenoid 2, 4 mg

Cink 15 mg

Króm 30 mcg

Figyelem!

Koffein tartalmú készítmény, fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptató anyáknak, koffeinre érzékeny személyeknek, szívbetegeknek, magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455