Kék-Lukács Bőrpuhító krém 100 ml

A Kék-Lukács Bőrpuhító krém erősen száraz bőrre és a pikkelysömör (psoriasis) tüneteinek kezelésére ajánlott.

Leírás

Kék-Lukács Bőrpuhító krém

Kiszerelés: 100 ml

Régi nevén: Pikkely-stop krém

A Kék-Lukács Bőrpuhító krém Dr. Lukács Károly fejlesztése – pikkelysömör tüneteinek kezelésére.

A pikkelysömör olyan bőrgyógyászati betegség, mely a bőr szarutermelő sejtjeinek fokozott működésével, ezáltal a bőr fokozott elszarusodásával jár.

A pikkelysömör (psoriasis) betegségben szenvedők számára sajnos jelenleg még nem létezik olyan szer ami végleges gyógyulást jelentene, ám a rendelkezésre álló terápiás módszerek sokat javíthatnak a betegek állapotán. Ebben segíthet a Kék-Lukács termékcsalád egyik tagja, a Kék-Lukács Bőrpuhító krém.

A Kék-Lukács Bőrpuhító krém alkalmazása

A Kék-Lukács Bőrpuhító krémet egyenletesen kenjük fel a felületre reggel és este, ha már kisebesedett, akkor használhatjuk a Kék-kenőcsöt is.

Fontos még a Kék-Lukács sampon, mely kiválóan alkalmas a pikkelysömörös, szeborreás fej tisztán tartására, mivel nem tartalmaz irritáló vegyi anyagokat, egyéb hatóanyagai pedig gátolhatják a baktériumok, gombák kialakulását a sebes fejbőrön.

A Kék-Lukács Bőrpuhító krém hatása

Elősegítheti az új sejtréteg kialakulását, miközben a régi sejtektől megszabadíthatja a szervezetet, valamint a felszíni sejtburjánzásokat, pikkelyesedést gátolhatja, gyógyíthatja. Lényeges hatása, hogy a hajlatokban nem repedezik ki a bőr, ami már sebesedést jelent, így fertőződhet, gombásodhat. Egyik hatóanyagának hatására a pikkelyek közé bújt baktériumokat elölheti.

Mely testrészen alkalmazható a A Kék-Lukács Bőrpuhító krém?

A test bármely részén kialakult pikkelysömör kezelése megoldható (arc, fej, stb.), viszont a szem környékére használva a hatóanyagok kipárolgása könnyezést okoznak, ezért az erre érzékenyek ne használják, de ha még is használja valaki, a szemben nem tesz kárt a kipárolgó hatóanyag.

Összetétel (INCI szerint)

Olus oil, Aqua, Plastibase, Fumaric acid, Calendula officinalis extract, CI 77947, Vitis vinifera seed oil, Lanalcolum, Cholesterol, Cetearyl alcohol, Cera alba, Glyceryl stearate, Cetyl palmitate, Petrolatum, Urea, Sodium lauryl sulphate, Sodium borate, Phytosphingosine, Canelleorange

Figyelmeztetés

A krém hatóanyaga egyéni érzékenység esetén allergiás tüneteket válthat ki. Ezek megjelenése esetén a krém alkalmazását meg kell szakítani.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455