Kék-Lukács Akne Stop krém 30 ml

A Kék-Lukács Akne Stop krém rendszeres használatával hatékonyan kezelhető az akne, a mitesszer és a pattanás – a tinédzserek leggyakoribb bőrpanaszai. 

Leírás

Kék-Lukács Akne Stop krém

Kiszerelés: 30 ml

Megfelelő készítmények és rendszeres bőrápolás révén a pattanások általában néhány hét alatt eltűnnek, kezelés hiányában azonban a pattanásból szőrtüszőgyulladás, akne alakulhat ki, ami évekig is eltarthat.

Az akne sok esetben baktériumok közreműködésével jön létre.

A Kék-Lukács Akne Stop krém eltünteti a pattanásokat – maradandó nyomok nélkül.

Napi kétszeri használata meggyorsítja a gyógyulási folyamatot.

Az Akne-Stop hatóanyaga már kis koncentrációban is elpusztítja az Acne Propionibacter baktériumokat, a szalicil pedig nem engedi megvastagodni a bőrt. Bőrvédő és hidratáló.

Felhasználási terület

Naponta egyszer felvinni a pattanásos bőrfelületre. Tapasztalat szerint a reggeli-esti használat kétszer olyan gyors gyógyulást eredményez.

Alkalmazás

Este gyengéden vigyük fel a pattanásos felületre, hogy éjszaka kifejthesse hatását. Igény szerint nappal is használható.

Összetevők (INCI szerint)

Aqua, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Polysorbate 80, Tocopheryl acetate, Calendula officinalis extract, Vitis vinifera seed oil, Salicilyc acid, Phytosphingosine, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Butylparaben, Methylparaben, Parfum.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455