JutaVit Omega 3 Cardiovascular kapszula 60 db

Szív- és érrendszeri betegségben szenvedők részére ajánlott, Omega-3 zsírsavakat magas mennyiségben tartalmazó speciális-gyógyászati célra szánt tápszer.

Leírás

JutaVit Omega 3 Cardiovascular kapszula

Kiszerelés: 60 db

A normál vérnyomás fenntartásáért, a szív megfelelő működéséért, a vér normál trigliceridszintjének fenntartásáért.

A kapszula alapanyagául szolgáló szardella halat, a Dél Csendes-Óceán tiszta és ipari területektől távoli területein halásszák. Az új generációs feldolgozó üzem közvetlenül a halászterületek közelében található, ezáltal a halolaj rendkívül rövid idő alatt feldolgozásra kerül és zárt tartályokban jut el a JuvaPharma Kft. korszerű üzemébe, ahol megtörténik a halolaj kapszula gyártása.

A termékben lévő halolaj természetes (TG) formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat. Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához. A kedvező hatás 3 g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 3 kapszulájával biztosítható.

Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájának elfogyasztásával biztosítható.

Az EPA és DHA hozzájárul a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához. A kedvező hatás 2 g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 2 kapszulájával biztosítható.

Adagolás

Felnőtteknek napi 1-2 x 1 vagy 3 x 1 kapszula folyamatos szedése javasolt, legalább 3 hónapig. A készítmény folyamatos megszakítás nélküli szedésre is alkalmas. A kapszulát étkezés előtt vagy közben, bő folyadékkal javasolt lenyelni.

Összetétel

Halolaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin, víz, antioxidáns).

EPA 600 mg

DHA 450 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455