Iswari BIO Chlorella alga por 125 g

A Iswari BIO Chlorella alga por 100% bio chlorella alga por, amely magas klorofill tartalommal bír, hatékony méregtelenítő és lúgosító.

Leírás

Iswari BIO Chlorella alga por

Kiszerelés: 125 g

Az Iswari BIO Chlorella alga por egy nagyon hatékony méregtelenítő. A mérgező anyagokat kitűnően megköti és a testből eltávolítja. Minden szervezetnél több klorofillt tartalmaz, melynek kivételesen jó hatása van az ember egészségére.

A Chlorella algának az összetétele csaknem azonos a hemoglobinnal, a vassal és klorofillal együtt fogyasztott élelmiszerek és készítmények jelentősen növelik vérképző hatásukat.

A klorofillnak szintén nagy antiszeptikus és antioxidációs hatása van.

A chlorella továbbá CGF nevezetű, egyedi tápanyagkomplexumot is tartalmaz, amely elősegíti az egészséges szövetek képződését és az egészséges mikroflóra szaporodását.

Az Iswari BIO Chlorella alga por a tápanyagok közül Beta-karotint, B-vitaminokat (B12-vitamint is), C- és K-vitaminokat, valamint ásványi anyagokat és esszenciális zsírsavakat is tartalmaz.

– kivételes méregtelenítő

– az egyedi CGF elősegíti az egészséges szövetek képződését

– rekord mennyiségű klorofill

A chlorella CGF (chlorela groweth factor – a chlorella növekedési tényezője) nevezetű, egyedi tápanyagkomplexumot is tartalmaz. Itt nukleonsav származékokból álló nukleotid – peptid komplexumról van szó. Ez az intenzív fotoszintézis folyamán képződik és lehetővé teszi a chlorella nagyon gyors növekedését.

Ajánlott napi adag

Vízzel, gyümölcs- vagy zöldséglébe, salátához keverjünk el 1-2 kiskanállal. Az első két héten fokozatosan növeljük 1/3 kiskanáltól 1 kiskanálra. A napi adagot ne lépjük túl!

Összetétel

100% bio chlorella alga por

Figyelmeztetés

A chlorella rendszeres fogyasztása várandós és szoptatós nők számára nem ajánlott, mert a mérgező anyagok testnedvekkel, pl. anyatejjel is kiválasztódnak.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455