Interherb Torok cseppek 50 ml

A torok és a hangszálak védelmére.

Leírás

Interherb Torok cseppek

Kiszerelés: 50 ml

Lándzsás útifű levélből, orvosi ziliz gyökérből, kakukkfűből, orvosi pemetefűből és izlandi zuzmó hajtásából készült vizes-alkoholos gyógynövénykivonat.

A készítmény hatóanyagai a torokra, a garatra és a hangszálakra nyugtató hatást fejtenek ki. A cseppek rendszeres használata segítség lehet azok számára, akik hangjukat huzamosabb ideig használják, túlerőltetik (pl. pedagógusok, énekesek).

Alkoholtartalom: 36 V/V %

Ajánlott adagolás

Naponta 2 alkalommal 20 cseppet 1 dl folyadékban vagy mézben elkeverve lassan kortyolva fogyassza. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

A napi adag 2 ml (2 g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül.

Összetétel

Víz, etilalkohol, száraz növényi drogkeverék: Lándzsás útifű (Plantago lanceolata) levél, Orvosi ziliz gyökér (Althaea officinalis), Kakukkfű (Thymus vulgaris) növény, Orvosi pemetefű (Marrubium vulgare) növény, Izlandi zuzmó hajtás (Cetraria islandica).

Hatóanyag-tartalom / napi adag

Lándzsás útifű levél 200 mg

Orvosi ziliz gyökér 140 mg

Kakukkfű 40 mg

Orvosi pemetefű 10 mg

Izlandi zuzmó hajtás 10 mg

Figyelmeztetés

Az alkohollal kölcsönhatásba lépő gyógyszerekkel együtt nem szedhető. Alkalmazása káros lehet alkohol betegeknél. A készítmény fogyasztása várandósság és szoptatás alatt, valamint 12 év alatti gyermekeknek nem javasolt! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

OÉTI notifikációs szám: 15610/2015.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455