Interherb Gyomor cseppek 50 ml

Az emésztés támogatására – gyermekláncfű, borsmenta, citromfű levél, ánizs és édeskömény termés vizes-alkoholos gyógynövény kivonata.

Leírás

Interherb Gyomor cseppek

Kiszerelés: 50 ml

A gyermekláncfű serkenti az emésztést, hozzájárul a normál bélműködéshez, az epe és máj megfelelő működésének fenntartásához. A borsmenta, a citromfű levél és az édeskömény termés a normál bélműködés és emésztés megőrzésében játszik szerepet.

Alkoholtartalom: 36 V/V %

Ajánlott adagolás

Naponta 2 alkalommal 20 cseppet 2-3 dl folyadékban elkeverve, étkezés után fogyassza. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

A napi adag 2 ml (2 g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül.

Összetétel

Víz, etilalkohol, száraz növényi drogkeverék, Gyermekláncfű levél (Taraxacum officinale), Borsmenta levél (Mentha piperita), Citromfű levél (Melissa officinalis), Ánizs termés (Pimpinella anisum), Édeskömény termés (Foeniculum vulgare).

Hatóanyag-tartalom / napi adag

Gyermekláncfű 120 mg

Borsmenta 80 mg

Citromfű levél 80 mg

Ánizs 60 mg

Édeskömény 60 mg

Figyelmeztetés!

Az alkohollal kölcsönhatásba lépő gyógyszerekkel együtt nem szedhető. Alkalmazása káros lehet alkohol betegeknél. Epekövesek, vagy epekő képződésre hajlamosak számára nem fogyasztható! A készítmény fogyasztása várandósság és szoptatás alatt, valamint 12 év alatti gyermekeknek nem javasolt! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

OÉTI notifikációs szám: 15615/2015.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455