InnoPharm Vas komplex kapszula 32 db

Az InnoPharm Vas komplex kapszula ajánlott erősebb vérzéssel járó műtétek után, havi vérzés, serdülő lányoknál a növekedés időszakában, várandósság és szoptatás ideje alatt. Vashiány megelőzésére.

Leírás

InnoPharm Vas komplex kapszula

Kiszerelés: 32 db

Vasat, C-vitamint, hisztidint, B12-vitamint és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

A C-vitamin segíti a vas hasznosulását, így a bevitt vas felszívódásának hatékonysága magasabb, mint C-vitamin hiányában. A hisztidin fontos fehérje- és enzim-alkotóelem, a vas hasznosulását segíti elő azáltal, hogy a Ferritin nevű vastároló protein képzésében aktív szerepet játszik. A B12-vitamin a fehérje, valamint vörös- és fehérvérsejt képzésben tölt be fontos szerepet, míg a folsav elengedhetetlen a sejtosztódáshoz és megújuláshoz.

Adagolás

Naponta 1 kapszula bő vízzel, étkezés előtt.

Összetétel

Vas-II-glukonát 117 mg (megfelel 14 mg vasnak) kapszulánként, aszkorbinsav 105 mg (megfelel 100 mg C-vitaminnak), hisztidin 25 mg, ciano-kobalamin 1 mg (megfelel 1 g B12-vitaminnak), folsav 0,4 mg.

Segédanyagok hordozók (mikrokristályos cellulóz, szilícium-dioxid), zselatin, keményített szójaolaj, színezékek (titán-dioxid, azorubin), ciano-kobalamin.

Figyelmeztetés

Kérjük, hogy a napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Cukorbetegek is fogyaszthatják. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455