INDOL3C kapszula 240 db

Indol3C kapszula – Az Indol-3-carbinol hozzájárul a nemi hormonok egyensúlyához. Pozitívan befolyásolja az ösztrogének és a tesztoszteron metabolizmusát.

Leírás

Indol3C kapszula

Kiszerelés: 240 db

Az Indol3C kapszula olyan táplálék-kiegészítő, amely Indol-3-carbinol (I3C) hatóanyagot tartalmaz.

Az Indol-3-carbinol a brokkoliban, káposztában, kelbimbóban, karfiolban és más keresztesvirágzatú zöldségben fordul elő.

Az Indol-3-carbinol kedvezően hat az emberi organizmus sejt-metabolizmusának több szintjén. Az Indol-3-carbinol hozzájárul a nemi hormonok egyensúlyához. Pozitívan befolyásolja az ösztrogének és a tesztoszteron metabolizmusát.

Befolyásolja a sejtek egészséges fejlődését az emberi szervezetben, segíthet megakadályozni a daganatos sejtek növekedését és hozzájárulhat a daganatos és HPV módosult sejtek beprogramozott megsemmisüléséhez.

Az Indol3C kapszula összetételének köszönhetően jelentősen befolyásolni tudja a testben a nemi hormonok szintjét és ezáltal növelni a fogamzás lehetőségét. Használata a fogamzás esélyének növelése érdekében ajánlott nőknek és férfiaknak is.

Az Indol3C kapszula olyan táplálék-kiegészítő, amely a következő gondokkal szenvedő embereknek ajánlott:

– HPV humán papillomavírus által okozott fertőzések

– méhnyakgyulladás

– genitális szemölcsök

– masztopátia (csomók és ciszták az emlőkben)

– mastodynia (emlőfájdalom)

– emlőrák

– mióma

– petefészekciszta

– policisztás petefészek szindróma (PCO, PCOS)

– hormonális egyensúly rendellenességei nőknél (ösztrogéndominancia)

– prosztata- és hererák

– vastagbélpolip, gyomorpolip

– gégedaganat

– női termékenység serkentése

– férfi termékenység serkentése

endometriózis

Hogyan segíthet az Indol3C kapszula?

– Az Indol3C védi a sejteket a HPV vírus negatív hatásai ellen.

– Az Indol3C jelentős hatással rendelkezik a férfiak és a nők hormonális egyensúlyára.

Mi a HPV vírus?

A HPV humán papillomavírus a leggyakoribb vírusos, nemi úton terjedő betegség. A kutatások igazolták a HPV fertőzés és a rák közti közvetlen összefüggést. A HPV vírus a következő betegségeket okozhatja:

– méhnyakrák

– genitális szemölcsök

– végbél- és vastagbélrák

– egyéb, az ember számára veszélyes megbetegedések

– péniszrák

Hogyan terjed a HPV vírus?

A HPV vírus hordozója a férfi, aki nemi érintkezés során megfertőzi partnerét a vírussal. A vírusok már a külső nemi szervek fertőzött bőrével és nyálkahártyájával való érintkezéskor terjednek. Az óvszer nem biztosít védelmet a HPV vírus terjesztése ellen. Elengedhetetlen, hogy a HPV-vel kapcsolatos problémát mindkét szexuális partner orvosolja.

Ajánlott adagolás

Napi 2-3 kapszula. A kapszulákat étkezés előtt kell bevenni és ajánlott elegendő mennyiségű vízzel leinni. Az ajánlott adagolást nem szabad túllépni.  Az INDOL3C-t 3 hónapig ajánlott szedni, majd ezt követően 2 hónapos szünetet kell tartani. Ezután meg lehet ismételni az INDOL3C fogyasztási ciklusát. Az INDOL3C radioterápia folyamán, valamint kemoterápia előtt és után is szedhető. Az INDOL3C hormonális fogamzásgátló mellett is szedhető. Cukorbetegek számára is alkalmas.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / kapszula

Indol-3-carbinol (I3C) 150 mg

Kukoricakeményítő (térfogatnövelő adalékanyag)

Zselatin (a kapszula burkolata)

Figyelmeztetések

Az Indol3C kapszula táplálék-kiegészítőt nem szabad a változatos táplálkozás pótlásaként használni. Az Indol3C kapszula gyermekektől elzárva tartandó. Az INDOL3C táplálék-kiegészítő szedése gyermekeknek, terhes és szoptató anyáknak és a készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenységnél nem ajánlott.

Az Indol3C kapszula gázképződést, felfúvódás érzését idézheti elő, amely néhány napon belül elmúlik. Az Indol3C kapszula száraz és sötét helyen tartandó, 10°– 25° C hőmérsékleten. Nemkívánatos hatások felmerülése esetén szedését abba kell hagyni.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455