Huminiqum kapszula 120 db

A Huminiqum kapszula huminsavat, fulvosavat és mikroelemeket tartalmazó növényi zselatin kapszula. Ajánlott a védekezőképesség javítására, betegségek utáni lábadozáshoz, ásványi anyagok és nyomelemek pótlására, a szervezet tisztítására, a szellemi és fizikai teljesítőképesség javítására.

Leírás

Huminiqum kapszula

Kiszerelés: 120 db

Huminiqum kapszula: magyar alapanyagokból – magyar szellemi tőkével – magyar munkaerővel előállítva.

Az intenzív növénytermesztés bevezetése óta a szántóföldi növények egyre több mikroelemet vonnak ki a talajokból, ugyanakkor utánpótlás nincs. Mindezek eredményeképpen tudományosan igazolható hogy a gabonákban és a gabona alapú élelmiszerekben folyamatosan csökken a mikroelemek szintje. Ugyanez igaz az állati eredetű termékekre is.

A mikroelemek és ásványi anyagok hiánya a szervezetben elsősorban az enzimek és vitaminok működését gátolja. Ezért hiába fogyasztjuk a vitaminokat, ha nincs jelen a megfelelő mikroelem, akkor azok hatástalanok maradnak. Az analitikai módszerek fejlődése mára lehetővé tette a nagyon kis mennyiségben jelen lévő elemek mérését, melyek azt igazolják, hogy egy egészséges élő szervezet működéséhez több mint 70 mikroelem és ásványi anyag folyamatos jelenléte szükséges. A mikroelemek mennyiségén túl azok aránya is nagyon fontos. A természetes egyensúly megbontása pl. csak egy vagy néhány mikroelem bevitelével, hiánytüneteket okozhat.

A szervezet hatékonyan azonban nem tud felvenni akármilyen ásványi anyagokat vagy mikroelemet. Ehhez un. szerves molekula-komplexek kellenek, melyek átjutnak a bélfalon és a sejtfalon is.
A legjobb megoldást, mint mindig, a természet fejlesztette ki a természetes huminsavak formájában. A huminsavak a mikroelemek felvételét segítő szerves komplexképző molekulák, valamint a sejtek energiatermelését és védekező képességét is serkentik, és a szervezet méregtelenítésben is fontos szerepet játszanak.

A huminsavak a növényi eredetű biomassza több tízezer (millió) éves bomlási folyamataiban keletkeznek (növény – tőzeg – lignit – barnaszén – feketeszén – gyémánt) A huminsav képződés kiindulási vegyületeinek a fás növényi részek lignin molekulái, valamint a flavonoid szerkezetű vegyületek tekinthetők. A természetes huminsav és fulvosav számos ásványi anyagot tartalmaz önmagában és mindezeket felvehető, biológiailag hasznosítható formában.
A huminsavak egy része felszívódik a szervezetbe (antivirális, energiatermelő katalizátor, immunrendszer erősítő és méregtelenítő hatás), más részük viszont a bélrendszerben maradva serkenti, szabályozza a bélflórát, felvehető állapotban tartja a tápanyagokat, megköti és kiüríti a toxinokat.

A Huminiqum kapszula a szervezet számára szükséges mikroelemeket, huminsav és fulvosav komplexek formájában tartalmazza természetes arányban. A készítmény hatóanyagát világviszonylatban is egyedülálló, Magyarországi természetes ásványokból vonjuk ki.
A huminsav és fulvosav mikroelemekkel képzett komplex vegyületei természetes megoldást nyújtanak a technikai civilizáció kihívásainak megfelelni vágyó ember testi, lelki és szellemi megpróbáltatásaihoz.
A nemzetközi szakirodalomban az alábbi fontosabb élettani hatásokat állapították meg eddig a huminsavakkal kapcsolatban

A Huminiqum kapszula főbb jellemzői

– Antioxidáns

– Enzimaktivitás növelése

– Antivirális

– Szerves kelátképző

– Ásványi anyagok felvételét optimalizálja

– Megköti a toxinokat

– Sav-bázis egyensúly helyreállítása

Adagolás

Általános roborálásra 1×2 db.
Mikroelemek pótlására 2×2 db.
Sav-bázis egyensúly helyreállítására 1×2 db.
Fáradtság, levertség érzet esetén 1×2 db.
Fizikai megterhelés, versenyzés 2×2 db.
Szellemi kimerültség esetén 2×2 db.
Áldott állapotban, szoptatós anyáknak 1×2 db.
Betegség utáni lábadozás 2×2 db.
Gyerekeknek 1×1 db.

Reggel étkezés előtt, illetve este étkezés után 15-20 perccel ajánlott bevenni, bő folyadékkal. Tartósítószert nem tartalmaz.

Összetétel

Huminsav, Fulvosav, Vas-szulfát, Cink-szulfát, Mangán-szulfát, Réz-szulfát, Nátrium-tetraborát, Ammonium-molibdenát, Nátrium-hidrogén-foszfát, Nátrium-jodid, Króm-klorid, Nátrium-szelenát, Kobalt-klorid.

Tárolás

Felbontás után visszazárt kupakkal tároljuk, saját dobozában.
Mágneses és elektromos terek közelében ne tároljuk (számítógép, TV, hűtőszekrény).

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455