Humicin kapszula natúr 60 db

Természetes huminsav – fulvosav tartalmú étrend-kiegészítő, az ásványi anyagok hatékonyabb felszívódására, nehézfém-méregtelenítésre és immunerősítésre.

Leírás

Humicin kapszula natúr

Kiszerelés: 60 db

A huminsavak és fulvosavak hozzájárulhatnak

– a szervezet méregtelenítéséhez

– a nehézfémek kivezetéséhez

– segíthetnek az immunrendszer erősítésében

– a gyulladások csökkentésében

– a reumatikus fájdalmak és ízületi gyulladások kezelésében

– a máj regenerálásában

– vörösvértest képzésben.

A Földön található szerves anyag azaz a biomassza nagy részét a humuszanyag teszi ki. A biomassza évezredes bomlásának folyamata két fázisra különíthető, a humifikálódásra és a szénképződésre.

Az első fázisban a növényi anyagokat alkotó molekulák bomlanak le, a második fázisban zajlik a szénképződés. A humin anyagok tehát a növények humifikálódásának eredményei, a huminsav a humifikálódott növényi anyag lúgokban oldódó része.

A természetes huminsav és fulvosav legalább 70-féle ásványi anyagot tartalmaz önmagában, és mindezeket felvehető, biológiailag hasznosítható formában.

A nehézfémek a Candida gomba elszaporodásáért is nagymértékben felelősek. Az amalgám fogtömésből kioldódó higanyionok a nyirokáramláson keresztül eljutnak a bélbe, a májba, vesébe, az agyba, és súlyos tüneteket okozhatnak, mint pl. koncentrációzavar, idegesség, depresszió, migrén, alvászavar, vérkeringési zavarok.

Adagolás

Felnőttek részére napi 2 kapszula.

Összetétel

Hatóanyag tartalom / 2 kapszula / napi adag

Huminsav-fulvosav 250 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455