Hübner Arthoro basic kapszula 180 db

Új-Zéland környékén honos Perna canaliculus kagylóból készített koncentrátum, mely elősegítheti a porc egészséges szerkezetének megőrzését, regenerálódását és az ízületek mozgathatóságát.

Leírás

Hübner Arthoro basic kapszula

Kiszerelés: 180 db

Az új-zélandi zöldkagyló koncentrátumnak szokatlanul magas a glukozaminoglikán (GAG) tartalma, ezen kívül többszörösen telítetlen omega-3-zsírsavakat, vitaminokat (C-, E-, B6-, B12-vitamin, folsav), ásványi anyagokat (kálium, magnézium, kálcium) és nyomelemeket tartalmaz.

Tudományos kutatások bizonyították, hogy a GAG az ízületi nedv egyik legfontosabb összetevője, mely megelőzi és rendkívül hatékonyan javítja az ízületi betegségeket (pl. időskori reumatikus fájdalmak, autoimmun betegségek, artritis, artrózis) kísérő tüneteket. A GAG természetes eredetű fehérjéből és szénhidrátokból áll, az emberi szervezet ezért kiválóan tudja hasznosítani saját szöveteinek felépítéséhez. A készítményben található vitaminok és ásványi anyagok fontos szerepet játszanak az ízületek működésében, ezért bizonyítottan szükségesek az ízületi betegségek eredményes kezeléséhez.

Az új-zélandi zöldkagyló alkalmazási területei

  • A kor előrehaladtával egyre nő az ízületi megbetegedések és a reumás panaszok kialakulásának valószínűsége. Az idősebb emberek étrendjét ezért mindenképp tanácsos kiegészíteni zöldkagyló porral.
  • Középkorúaknak akkor ajánljuk, ha tartósan ülő munkát végeznek, vagy olyan foglalkozást űznek, amelyekben valamelyik ízületük fokozott terhelésnek van kitéve. Azok is megfontolhatják a termék használatát, akiknek a családjában többen szenvednek ízületi betegségekben.
  • Az aktívan sportoló fiataloknak is javasolt, hogy fokozzák ízületeik tápanyag ellátását.
  • Minden életkorban javasolt szedni a zöldkagyló port mindazoknak, akik túlsúlyosak, akiknek rossz a testtartásuk vagy egy korábbi csonttörésük nem egész tökéletesen forrt össze, hogy ízületeiket még időben megóvhassák a nagyobb megerőltetéstől.
  • Artrózisban önállóan is alkalmazható, mivel elősegíti az ízület súrlódásmentes működését, javítja a porc tápanyagellátását.
  • Artritiszben – különösen pedig sokízületi gyulladásban – az orvosi kezelés kiegészítéseként ajánlott, mivel saját gyulladás gátló, működésjavító hatásán kívül védi a gyomor, az emésztőrendszer nyálkahártyáját, s így csökkenti a gyulladás gátló fájdalomcsillapítók káros mellékhatásait.

Adagolás

Naponta 3×1 kapszula, étkezés közben.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / napi adag

B12-vitamin (canokobalamin) 1 μg
B4-vitamin 200 μg
B6-vitamin (piridoxin) 2 mg
C-vitamin (aszkorbinsav) 60 mg
E-vitamin 10 mg α-TE
Glükozaminoglikánok 26 mg
Zöldkagyló-koncentrátum 1050 mg

Figyelem!

A termék fogyasztása hal és puhatestűekkel szemben allergiás tüneteket mutató egyének számára nem ajánlott!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455