Highland Super Citrus C-vitamin tabletta 90 db

A Highland Super Citrus C-vitamin 1000 mg tabletta megoldást nyújthat megfázás és nátha esetén. Olyan folyamatos felszívódású C-vitamin tabletta, mely csipkebogyóból kivont C-vitamint, csipkebogyó őrleményt és a C-vitamin hatását megsokszorozó bioflavonoidokat, rutint, hesperdint és acerola cseresznye kivonatot tartalmaz.

Leírás

Highland Super Citrus C-vitamin tabletta

Kiszerelés: 90 db

A retard Highland Super Citrus C-vitamin tabletta tablettánként 1000 mg C-vitamint és többféle természetes flavonoidot is tartalmaz.

A C-vitamin antioxidáns hatása révén, fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. Szerepet játszik a kötőszövet megfelelő működésében, szerkezetének kialakításában, ezáltal az íny, a bőr, a csontok és a porc egészségének megőrzésében. Elősegíti a szív és keringési rendszer egészséges működését.

A bioflavonoidok megkötik a káros szabadgyököket, stabilizálják és megvédik a létfontosságú C-vitamint a szabadgyökök okozta oxidációtól, biztosítva, hogy az zavartalanul fejthesse ki hatását. Tanulmányok igazolták a flavonoidok gyulladáscsökkentő, antiallergén és asztmaellenes hatását is.

A flavonoidok C-vitaminnal való szinergikus együttműködése nagymértékben hozzájárul immunrendszerünk hatékony működéséhez.

A Highland Super Citrus C-vitamin tabletta GMP®- minősítéssel rendelkező termék.

Hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz.

Adagolás

Naponta 1 tabletta.

Összetétel

C-vitamin 1000 mg

(ascorbic acid and rose hips)

Citrus Bioflavonoid Complex 500 mg

Rutin (from Dimorphandra mollis seed pods) 75 mg

Hesperidin 75 mg

Acerola Berry Extract 75 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455