Highland Stress-B 100 tabletta 60 db

A Highland Stress-B 100 tabletta stresszcsökkentő hatású. A nem túl nagy adagokban rendszeresen bevitt B-vitaminok jól oldják az idegi feszültséget.

Leírás

Highland Stress-B 100 tabletta 

Kiszerelés: 60 db

Számos B-vitamin játszik katalizáló szerepet az ingerületátvivő anyagok és az idegsejtek felépítésében. A kolinnak és az inozitolnak emellett koleszterinszint csökkentő hatása is van. A B-vitaminok pozitívan befolyásolják a test energia-háztartását is.

Aki nem akar nyugtatószerekhez vagy altatóhoz nyúlni, akinek a sok idegesség miatt lecsökkent az étvágya, annak a legkézenfekvőbb és legegészségesebb megoldás a Highland Stress-B 100 tabletta használata.

B1-vitamin (tiamin)

Fontos a szénhidrát anyagcserében, az izmok és az idegrendszer működéséhez. Lassítja az öregedési folyamatokat. Az alkohol, és a dohányzás káros hatásaitól védi a testet.

B2-vitamin (riboflavin)

Nagyon fontos a vérképzésben, segíti a növekedést. A hályog megelőzésében jelentős segítség. Terhesség alatt kiemelten fontos, mert hiánya károsíthatja a magzatot, még akkor is amikor az anyán a hiánynak semmi nyoma sincs. Hiánya esetén bekövetkezhet a száj kiszáradása, szemproblémák, hajhullás, álmatlanság, lassult reflexek.

B6-vitamin (piridoxin)

Részt vesz az aminosavak, az esszenciális zsírsavak és a vas anyagcserében. Nélkülözhetetlen az ellenanyagok és a vörös vértestek képzésében. B6-vitamin bevitele jelentősen enyhíti a menstruációt megelőző idegfeszültséget, illetve a havivérzést kísérő fájdalmakat. Szerepe van a rák ellenes immunitás kifejlődésében és segít megelőzni az érelmeszesedést. Megakadályozza a koleszterin lerakódását a szívizom körül, valamint a vesekő kialakulását. Hasznos az allergiák, ízületi gyulladások, és az asztma kezelésében.

Folsav és a B12-vitamin

A DNS-szintézis számos lépésének elengedhetetlen eleme. A vörösvértestképzésben, a vér oxigénszállító képességét meghatározó hemmolekula szintézisében. B12-vitaminra van szükség az idegsejt nyúlványát burkoló anyag szintézisében, azaz nélkülözhetetlen az idegszövet kialakulásához.

Biotin ( H-vitamin)

Enyhíti az izomfájdalmakat, egészségesen tartja a bőrt. Megakadályozza a haj őszülését, a kopaszság elleni küzdelemben is hasznos társ.

B5-vitamin (pantoténsav)

Olyan vegyület képzésében játszik szerepet, amely lehetővé teszi, hogy az ételek zsír-és cukortartalmát a szervezet, a sejtek által hasznosítható formává alakítsa át. Szerepet játszik a normális növekedés támogatásában illetve antitestek élőállításával segít leküzdeni a fertőzéseket.

Kolin és Inozitol

Segít a szervezet méregtelenítésében, így a koleszterin-lerakódás is csökken.

GMP- minősítéssel rendelkező termék.

Adagolás

Naponta 1 tabletta.

Összetétel

Vitamin C (ascorbic acid) 500 mg 833% Thiamin (thiamin HCl) 100 mg 6667% Riboflavin (vitamin B2) 100 mg 5880% Niacinamide 100 mg 500% Vitamin B6 (from 122mg pyridoxine HCl) 100 mg 5000% Folic Acid 400 µg 100% Vitamin B12 (cobalamin) 100 µg 1667% Biotin 100 µg 33% Pantohenic Acid (from 109mg d-calcium pantothenate) 100 mg 1000% Inositol 100 mg P.A.B.A. 50 mg Choline (from 100mg choline bitartrate) 47 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455