Highland C-vitamin 1000 mg retard tabletta 100 db, 200 db

A Highland C-vitamin retard 1000 mg tabletta – folyamatos felszívódású, csipkebogyó őrleménnyel. 

Leírás

Highland C-vitamin 1000 mg retard tabletta

Kiszerelés: 100 db, 200 db

A C-vitamin antioxidáns hatása révén, fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. Szerepet játszik a kötőszövet megfelelő működésében, szerkezetének kialakításában, ezáltal az íny, a bőr, a csontok és a porc egészségének megőrzésében. Elősegítheti a szív- és keringési rendszer egészséges működését.

A C-vitamin ellenállóvá teszi szervezetünket a fertőzésekkel szemben – és emellett még a fájdalmat is csillapítja bizonyos gyulladásos betegségeknél, például az ízületi gyulladás esetében. Mivel az emberi szervezet már több millió évvel ezelőtt elveszítette azon képességét, hogy e nélkülözhetetlen tápanyagot elő tudja állítani, nekünk kell bevinnünk, táplál­kozás útján.

A minimálisan javasolt napi mennyiség C-vi­taminból szigorúan 60 mg. Ez a különösen ala­csony dózis arra elég, hogy megelőzzük a skorbutot – ami a C-vitamin hiánybetegsége, de kevés az egészség és a jó közérzet biztosítására. Ezt az alacsony dózist a II. világháború idején vezették be, hogy megelőzzék a katonák komoly hiánybe­tegségét. Azóta már tanulmányok százai mutat­ták be, hogy ha ezen a 60 mg-on felül jut a szer­vezet a vitaminhoz, úgy nagyon sok betegség tü­nete megelőzhető, kezelhető és csökkenthető.

Erőteljes antioxidáns, amely megvédi a sejteket a szabad gyökök pusztító hatásától, illetve az oxidálódástól. Bizonyított, hogy a nagyobb mennyiségű C-vitaminbevitel, úgy 500 mg, vagy akár még több bevitele különösen, ha táplálék kiegészítésként történik, megelőzheti a rák számos fajtájának, a szívbetegség, a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a nátha vagy az influenza, a hályog, vagy akár az asztma és az allergia kialakulását.

A kutatások azt is bebizonyították, hogy a C-vitamin az előbb felsorolt rendellenességek kialakulása után is jótékony hatással van a szervezetre.

GMP®- minősítéssel rendelkező termék.

Hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz.

Adagolás

Felnőtteknek naponta 1 tabletta, evés közben.

Összetétel

C-vitamin 1000 mg

(ascorbic acid and rose hips)

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455