Highland BioFlora kapszula 90 db

A Highland BioFlora kapszula probiotikumokat és prebiotikumokat tartalmaz, bélrendszeri panaszok, székrekedés, hasmenés, emésztési zavarok esetére.

 

 

Leírás

Highland BioFlora kapszula

Kiszerelés: 90 db

A különböző betegségek és gyógyszeres kezelések (különös tekintettel a hosszan tartó antibiotikum kezelésekre) tönkretehetik a bélflórát.
Ez számos bélrendszeri panaszhoz vezethet, úgy mint székrekedés, hasmenés, emésztési zavarok, bélgázok.

Az egészséges bélflóra helyreállításához elengedhetetlen e termékben található három bélbaktérium utánpótlása.
A bélbaktériumok, köztük az acidophillus, megtapadásához elengedhetetlenül szükségesek az ún. frukto-oligoszacharidok (FOS), melyet ez a készítmény tartalmaz.

A legfontosabb Lactobacilus Acidophilus kultúra mellett más, kiegészítő barátságos baktériumtörzset is tartalmaz, a túlélésükhöz és megtapadásukhoz a vastagbélben pedig tápanyagot (frukto-oligoszacharidot) is biztosít.

A Highland BioFlora kapszula gyomrunk megkímélését segítő termék, mely helyrehozza annak baktériumháztartását, segíti a táplálékok emésztését. Vastagbelünk egészséges mikroflórájának legalább 85%-ban kellene Acidophilust illetve Bifidust tartalmaznia. Ezek a szervezetre nézve nem károsak, vagyis ún. „barátságos” baktériumok. Ma ez a százalékarány felborult, és ez gázfejlődést, felpuffadást, emésztőszervi és szisztémás mérgezéseket, székrekedést, felszívódási zavarokat és gombás fertőzések kialakulását okozhatja.

A Bifidobacteriumok a bélrendszer domináns baktériumai. A B- és K-vitaminok szintézisében segítenek. Hasznosak májcirrózis és krónikus májgyulladás kezelésében. Antibiotikumok szedésekor a természetes flórát is elpusztítjuk, ilyenkor elengedhetetlen a „barátságos” baktériumok pótlása ezen termék segítségével.

Adagolás

Naponta 1-3 kapszula, étkezés előtt vagy közben.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / napi adag

Bifidobakterium Longum 900 million
Bifidobakterium Bifidum 450 million
Lactobacillus Acidophilus 750 million
FOS (fructo-oligo-szacharid) 100 mg
Champignon Mushroom 100:1 extract 25 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455