Herbafulvo essencia 750 ml

Herbafulvo essencia – természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő ital, mely hatékonyan segíti az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, ill. támogatja érredszerünk optimális működését.

Leírás

Herbafulvo essencia 
Kiszerelés: 750 ml

Szervezetünk nitrogén-monoxid ellátásának és az optimális sejtműködésnek elengedhetetlen feltétele a megfelelő mennyiségű arginin aminosav jelenléte. Az arginin donorja a nitrogén-monoxidnak, az arginin biztosítja a nitrogén-monoxidot a vazodiletatió létrejöttéhez. Ezen az élettani alapon működő hatás segíti a keringést és az optimális vérnyomást.

A Herbafulvo essenciát a fulvosavhoz kötött arginin, az úgynevezett „védett arginin” teszi különlegessé. Az arginin ebben a formában már a vékonybél kezdeti szakaszában felszívódik, hatékonyan biztosítva az optimális arginin-ellátást.

A normál bélflóra szervezetünk egyik ”védőbástyája”. Legfőbb feladatai az idegen kórokozókkal szembeni védelem, az immunrendszer állandó készenléti szinten tartása, a nyálkahártyát alkotó sejtek osztódásának, fejlődésének szabályozása, a maradék tápanyagok megemésztése, rövid szénláncú zsírsavak termelése. Ezen sokrétű funkció ellátása és az optimális bélflóra egyensúly a Herbafulvo essencia almapektin összetevője segíti, mivel az almapektin a bélflórát alkotó hasznos baktériumok egyik fő tápláléka.

Napi ajánlott bevitel

0,4 ml testtömeg kilogrammonként (75 kg-os embernek napi 30 ml). Fogyasztását a nap első felében, étkezés után javasoljuk.
Nincs ellenjavallata sem az összetevők, sem a hatásmechanizmusa alapján. A Herbafulvo essencia élethosszig, folyamatosan fogyasztható.

Összetétel

Fulvosav, védett arginin (arginin-fulvosav komplex), parajdi sóiszap kelát, almapektin, gyógynövények (máriatövis, fekete áfonya levél, mezei sóska, ánizs, édes kömény, orvosi székfű).

OGYÉI Notifikációs szám: 19501/2017

Az ARGININ jelentősége

A sejtjeink optimális működéséhez megfelelő hajszálérkeringésre van szükség, amelyet a nitrogén-monoxid értágító hatása biztosít. Az optimális nitrogén-monoxid ellátáshoz megfelelő mennyiségű arginin aminosav szükséges.

A feldolgozott élelmiszerek túlzott fogyasztása miatt, az ízfokozóként használt lizin aminosav arginin hiányt okoz a szervezetben. Ahhoz, hogy ezt a hiányzó arginin mennyiséget pótolni tudjuk, szükségünk van a fulvosavra, melyet az argininhez kötve annak hatékony felszívódását biztosítja. Ez az az új, egyedülálló, szabadalom alapján védett találmány, az arginin-fulvosav komplex, amely a Herbafulvo essencia különlegességét adja.

A Herbafulvo essencia a vírus, baktérium és tumor sejtek elleni immunvédekezést is támogatja, a falósejtek argininből állítják elő nitrogén-monoxidot, amely a tumorsejtben programozott sejthalált okoz.

A Herbafulvo essenciáról – bővebben

A Herbafulvo essencia megálmodója Mester Károly, akinek állattenyésztő agármérnökként több évtizedes tapasztalata van a takarmányozás élettan területén. Nevéhez fűződik egy állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, amivel páratlan terápiás hatást tudott elérni a több tízezer haszonállat esetében.

Elemezve a problémakört és az elért eredményeket, világossá vált, hogy a mai ember táplálkozásából eredő nemkívánatos terhelések – pl. szabad aminosavak, GMO szója, fruktóz, stb. – megegyeznek a haszonállatoknál bizonyított és tapasztalt kórélettani következményekkel.

A Herbafulvo essencia különlegességét többek között a fulvosavhoz kötött arginin, az ún. „védett arginin” adja, ugyanis ebben a formában az arginin aminosav a fulvosav segítségével a vékonybél legelején felszívódik. Ezzel a megoldással kivédhető szervezetünkben az arginin hiány, azaz a következményes kapilláris keringési zavar, a tumor- és kórokozók elleni védelmet biztosító immunvédekezési zavar.

Fulvosav

A fulvosav a termék mozgatórugója, a huminsavak közé tartozó molekula. Kivételesen értékes tulajdonsága, hogy reakcióképessége miatt, a környezetében lévő molekulákkal, fémekkel kötésbe tud kerülni. Egy molekula fulvosav több mint hatvan másik molekulával tud összekapcsolódni. Ez a tulajdonsága teszi központi szereplővé a termékben, hiszen mind az arginin, mind a harmadik összetevő, a parajdi sóiszap is fulvosavval kötött formában kerül az essenciában, és ezáltal hatékonyan felszívódó formában lesz jelen a bélcsatornában.

Korunk általános – szinte a legtöbb embert érintő – problémája az emésztőrendszeri betegségek mind gyakoribb előfordulása: hasi diszkomfort, fájdalom, puffadás, gázosodás, émelygés, hányinger, reflux.

Ezek mellett, szinte minden esetben panasz a tartósan lazább széklet, illetve a rendszeres hasmenés is. A nagyobb víztartalmú széklettel, sok, számunkra szükséges iont is elvesztünk. A parajdi sóbányából származó sóiszap nem csak sót (NaCl) tartalmaz, hanem egyéb ionokat, nyomelemeket, mikroelemeket is. A fő ionokat tekintve a parajdi sóiszap megegyezik százalékos arányaiban az emberi testben lévő azonos ionok arányával. Ezért a legtökéletesebb só- és nyomelempótló anyagként szerepel a termékben.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455