Herbaferm cseppek 30 ml

Fermentált gyógynövények, élő baktériumok komplexe. Visszapótolja a bél normál baktériumflóráját, regenerálja a beleket.

Leírás

Herbaferm cseppek

Kiszerelés: 30 ml

A Herbaferm csepp a napjainkban népbetegségnek számító emésztési panaszokra nyújt természetes megoldást. Az egyedi recept alapján, egyedi eljárással készült koncentrátum élő mikroorganizmusokat és speciális úton kivont gyógynövénykivonatokat tartalmaz, melyek segítségével kíméletesen támogatja az egészséges emésztés helyreállítását és a szervezet regenerálódását.

Természetes hatásmechanizmus

Kamilla és cickafark: gyulladáscsökkentő.
Tölgykéreg: összehúzó hatású.
Fehér üröm: serkenti az emésztőnedvek termelését.
Bodzavirág: nyugtató, étvágyszabályozó.
Csipkebogyó: magas vitamintartalma, természetes savai révén segít az emésztés egyensúlyának helyreállításában.
Propolisz – komplex balzsam- és viasztartalmával fokozza a gyógynövények hatását, enzimjei pedig hozzájárulnak az emésztéshez.

Természetes fermentáció

Az egészséges gyógynövények felületén élő mikroflóra és fauna végzi el a természetes, utánozhatatlan fermentációt. Az így felszaporodó phyllospherae eredetű életközösség az egészséges bél mikrobiom kialakításában segít. Ez a változatos összetételű asztalközösség (egymással harmonikus táplálékmegosztásban élő mikroszervezetek), amely működésében a természetes kovászhoz hasonlítható, beindítja a természetes fermentációt. A phyllosphera több, mint 80 féle fajból álló asztalközösség; vadélesztők nagy változatosságú keveréke, melyek a következő kategóriákba sorolhatóak: tejsav és fotoszintetizáló baktériumok, élesztők, gombák.

A herbaferm cseppek élőcsíraszáma: 4-5×106 CFU

Az általunk nem feltárható rostokat szervezetünk számára nélkülözhetetlen anyagokká alakítják át (vitaminok, enzimek, hormonok, stb.)

Adagolás

Naponta 2×15 csepp szedése javasolt, reggel éhgyomorra és este étkezés után, 2-3 deci vízbe csepegtetve. A cseppet hosszú távon érdemes fogyasztani.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455