Hair Clinic Hajszépség kapszula 30 db, 90 db

A Hair Clinic Hajszépség kapszula szedése tápanyaghiány okozta hajhullás, hajritkulás, hajtöredezés és a haj elvékonyodása esetén ajánlott. A hatóanyagok a hajgyökérbe jutva hozzájárulhatnak, hogy a hajszálak erősen kapcsolódjanak a fejbőrhöz.

Leírás

Hair Clinic Hajszépség kapszula

Kiszerelés: 30 db, 90 db

A Hair Clinic kapszula összetétele

Aranyköles-kivonat

Az aranyköles egyike a legmagasabb ásványianyag tartalmú gabonaféléknek. Emellett számos vitamint, fontos nyomelemet és aminosavat is tartalmaz. A hántolatlan aranykölesből különleges eljárással nyerik a teljes értékű aranyköles kivonatot.

Búzacsíraolaj

A búzacsíraolaj igen értékes olaj, melyet a búzaszemek csírájának sajtolása útján nyernek. Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz, melyek kiemelt szerepet játszanak a sejtek anyagcsere folyamataiban.

Biotin 

A biotin a természetes hajnövekedési folyamat egyik fő komponense. Hozzájárul a haj természetes növekedéséhez, megújulásához.

B5-vitamin 

A B5 vitamin (más néven pantoténsav) hozzájárul a hajképzésben résztvevő sejtek energiatermelő folyamataihoz.

Aminosavak

A hajszálak főként keratin nevű fehérjemolekulákból épülnek fel, ezek építőelemei az aminosavak (pl. a cisztin és a metionin).

Ez az innovatív hatóanyag kombináció hármas hatással rendelkezik:

– Küzd a hajgyökerek elgyengülése, deformálódása, a hajszálak idő előtti elvesztése ellen. 
– Hozzájárulhat, hogy a hajszálak erősen kapcsolódjanak a fejbőrhöz. 
– Segítheti a keratin képződését, mely a hajat erőssé és rugalmassá teszi. 

E hatások lehetővé teszik, hogy a hajtömeg sűrűbbé és dúsabbá váljon.

A különleges lágyzselatin kapszulának köszönhetően az összetevők gyorsan felszívódnak, és a véráramon keresztül eljutnak a hajszálak gyökereihez. A készítmény hatóanyagai a hajgyökérbe jutva hozzájárulhatnak, hogy a hajszálak erősen kapcsolódjanak a fejbőrhöz.

Adagolás

Az első három hónapban reggel és este 1-1 kapszulát szétrágás nélkül, kevés folyadékkal
kell bevenni. Szükség esetén a kúra napi 1 kapszula szedésével folytatható. Bár a haj állapotának javulása általában már néhány heti kezelés után is tapasztalható, a haj lassú növekedésére tekintettel a kúrát 3 hónapon keresztül ajánlott alkalmazni. Később,
ha a problémák újból jelentkeznek, a kúra megismételhető.

Összetétel

Zselatin, búzacsíra olaj, aranyköles kivonat, keratonil komplex (búzacsíra olaj, aranyköles kivonat, cisztin, metionin), részben hidrogénezett szója olaj, kalcium-pantotenát, fényesítő anyag (méhviasz), emulgeálószer (szójalecitin), tisztított víz, színezékek (candurin silver lustre, titándioxid, vasoxid sárga, vasoxid vörös).

Hatóanyag-tartalom / 2 kapszula

B5-vitamin (kalcium-pantotenát) 20 mg
Búzacsíra olaj 542 mg
Aranyköles-kivonat 280 mg
Cisztin 4 mg
Metionin 4 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455