Hair Clinic Extra hajszépség kapszula 27 db, 90 db

A Hair Clinic Extra hajszépség kapszula különlegessége, hogy a benne lévő tápanyag-mennyiséget –  melyek hozzájárulnak az egészséges hajszerkezet megőrzéséhez – több órán keresztül, elnyújtva juttatja a véráramba.

Leírás

Hair Clinic Extra hajszépség kapszula

Kiszerelés: 27 db, 90 db

A szép haj arról árulkodik, hogy tulajdonosa jól érzi magát a bőrében. A haj szépségének megőrzésében fontos szerepet játszanak bizonyos értékes tápanyagok is. A Hair Clinic Extra hajszépség kapszula a hajgyökereket olyan ásványi anyagokkal és vitaminokkal táplálja, amelyek hozzájárulnak az egészséges hajszerkezet megőrzéséhez.

A biotin és a cink hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához. A réz hozzájárul a haj normál pigmentációjához. Az A-vitamin hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához.

Ajánlott fogyasztási mennyiség felnőtteknek

Naponta 1-2 tabletta bő folyadékkal egészben lenyelve.

Összetétel

Kovaföld, csomósodást gátlók (kalcium-karbonát, sztearin-sav, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát), tömegnövelő szerek (hidroxi-propil-metil-cellulóz, mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propilcellulóz), maltodextrin, stabilizátor (gumiarábikum), gránátalma-kivonat, C-vitamin, nikotinamid, cink-oxid, nedvesítőszer (glicerin), keményítő, A-vitamin, szacharóz, réz-szulfát, béta-karotin, glükóz-szirup, E-vitamin, nátrium-aszkorbát, biotin, színezékek (titán-dioxid, vörös vas-oxid, sárga vas-oxid, fekete vas-oxid).

Hatóanyag-tartalom / tabletta

Kovaföld 500 mg
– ebből szilícium 200 mg
Gránátalma kivonat 25 mg
– ebből polifenol 17,5 mg
Béta-karotin 0,5 mg
A-vitamin 400 μg
Biotin 25 μg
C-vitamin 20 mg
Réz 500 μg
Cink 5 mg

Figyelmeztetés

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Erős dohányosok kerüljék a béta-karotin szedését! Terhesség esetén konzultáljon kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, mielőtt elkezdené szedni a HairClinic Extra-t, mert a készítmény A-vitamint tartalmaz. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455