GSE Bio Chlorella tabletta 240 db

A GSE Bio Chlorella tabletta algakivonatot tartalmazó készítmény – méregtelenítés, bőrbetegségek (ekcéma, akne), bélgyulladás, gyomorfekély, klimaxos tünetek, menstruációs problémák esetén.

Leírás

GSE Bio Chlorella tabletta

Kiszerelés: 240 db

A GSE Bio Chlorella tabletta ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék.

A Chlorella alga számos szerves kötésű vitamin, ásványi anyag, nyomelem, aminosav, klorofill és rostanyag gazdag forrása. A Chlorella alga támogatja a szervezet kíméletes méregtelenítését, belső megtisztulását, csökkenti a szervezet elsavasodását. Ösztönzi az immunrendszer működését, antioxidánsként védi a sejteket. Gátolja a vírusok, a baktériumok és a gombák szaporodását. Elősegíti többféle bőrbetegség (allergiás kiütések, ekcéma, bőrgyulladás, akne), nehezen gyógyuló sebek és égési sérülések kezelését. Belső dezodorként tompítja ill. megszünteti a kellemetlen testszagokat.
A A GSE Bio Chlorella tabletta igen hasznos fogyni vágyóknak. Elősegíti az emésztést, jótékony hatású bélgyulladásban és gyomorfekélyben. Csökkenti a rák és más civilizációs betegségek kialakulásának veszélyét.
Javítja a vérképet, támogatja a vérsejtképződést. Csökkenti a koleszterinszintet, hozzájárul a vércukorszint stabilizálásához.
Támogatja a hosszan tartó stressznek vagy terhelésnek kitett szervezet regenerációját.

Adagolás

Felnőtteknek naponta 3×2 tabletta.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455