Green Origins Bio Spirulina por 150 g

A Green Origins Bio Spirulina por antioxidáns tartalma rendkívül magas, de gazdag fehérjében is. Ezek a fehérjék tartalmazzák, mind a 8 esszenciális aminosavat (amit a szervezetünk nem képes önmagától előállítani, ezért ételekből kell hozzájutnunk). 

Leírás

Green Origins Bio Spirulina por

Kiszerelés: 150 g

A Green Origins Bio Spirulina por számos magasan koncentrált vitamint és ásványt is biztosít. Évszázadokkal ezelőtt az Azték civilizáció alapvető élelmiszerként tekintett rá, és ma is néhány Ázsiai étrendnek az alapvető élelmiszere. Bár növekedhet természetes körülmények között, a legtöbb ma forgalmazott Spirulinát mesterségesen termesztik.

A Spirulina fotoszintézis által sokszorozza meg magát, ahogy a fényből energiát csinál. Ennek a terméke a klorofill, az az anyag, ami zölddé teszi a növényeket. Egy másik pigment a Spirulinában a Phycocyanin.

A Spirulina fehérjetartalma teszi népszerűvé a sportolók között. Egyenlő értékű vitaminokat biztosít. Gazdag A-vitaminban és több B1-vitamin található benne, mint a tehéntejben. Tartalmaz még B2-, B6- és B9 (folsav) C-, D- és E-vitaminokat, valamint kalciumot és vasat. Spirulinát a legtöbben akkor használják, amikor méregtelenítik szervezetüket.

Termelés

Rainforest Food a Spirulinát egy szigeten termeszti a Dél-Kínai tengeren. Laboratóriumban egy adag tenyésztésével kezdik, aztán fotoszintézissel sokszorozzák a művelési tavakban ahol természetes szűrt víz található. Amint elérte a kívánt sűrűséget, betakarítják. Párologtatóval szárítják, (a kíméletes feldolgozási módszer miatt megtartja tápanyagtartalmát), ezt követően porrá őrlik. Ezzel az eljárással nem veszít tápanyagtartalmából.

BIO tanusítvány

Rainforest Foods Spirulina port a Soil Association BIO akkreditáló szervezet minősíti.

Adagolás

Egy púpozott teáskanál (3 g) port tegyen vízbe vagy gyümölcslébe, naponta 1-2x, étkezés előtt 30 perccel.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455