Green Origins Bio Chlorella tabletta 180 db

A Green Origins Bio Chlorella tabletta egy kék-zöld alga, ami úgy ismert, mint a világ egyik legteljesebb élelmiszere. Biztosítja a fehérjéket, szénhidrátokat és széles spektrumú vitaminokat, ásványi anyagokat és enzimeket.

Leírás

Green Origins Bio Chlorella tabletta

Kiszerelés: 180 db

A Green Origins Bio Chlorella tabletta alkotóeleme a kék-zöld alga az egyik legismertebb kiegészítője a méregtelenítő kúráknak. De inkább tekinthető egy igen hasznos táplálék-kiegészítőnek, ami széleskörű támogatást nyújt az egészséges táplálkozáshoz. Ezért népszerű az aktív életet élők között. Egyik fő összetevője a zöld pigment, a klorofill, aminek magas a magnézium tartalma. Nagyon gazdag fehérjében is.

A Chlorella alga A-, C-, E-, B9-, és K-vitamin tartalma rendkívül magas. Olyan ásványi anyagokat foglal magába, mint pl. a kalcium, vas, foszfor, kálium és nátrium. Ez egy sokoldalú élelmiszer, melynek központi helyet kellenne mindenki étrendjében elfoglalnia.

Termelés

A Green Origins Bio Chlorella tablettát egy szigeten termesztik a Dél-Kínai tengeren. Laboratóriumban egy adag tenyésztésével kezdik, aztán fotoszintézissel sokszorozzák a művelési tavakban ahol természetes szűrt víz található. Amint elérte a kívánt sűrűséget, betakarítják. Párologtatóval szárítják, (a kíméletes feldolgozási módszer miatt megtartja tápanyagtartalmát), ezt követően porrá őrlik. Ezzel a módszerrel a cellulózos kemény sejtfalat megtörik, mely az emészthetőségét növelheti és a tápanyagok jobb felszívódását teszi lehetővé.

BIO tanusítvány

Green Origins Chlorella tablettát a Soil Association BIO akkreditáló szervezet minősíti.

Ajánlott napi adag

Naponta 3×2 tablettát vegyen be, bő vízzel, étkezés előtt fél órával. Az első hetet csökkentett adaggal kezdje (3-4 tablettát), hogy a méregtelenítési tüneteket minimalizálja.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455