Grape Vital Power Kids grapefruitmag tabletta 60 db

A Grape Vital Power Kids grapefruitmag tabletta kis és serdülő korban lévő gyerekek immunrendszerének erősítésére ajánlott. Alkalmas lehet kialakulóban lévő vírusos, bakteriális és gombás fertőzések megelőzésére.

Leírás

Grape Vital Power Kids grapefruitmag tabletta

Kiszerelés: 60 db

A közösségben lévő gyerekek könnyen megfertőződhetnek, a C-vitaminban gazdag Power Kids ezért elősegítheti a gyermekek gyorsabb felépülését.

A gyermekek számára könnyen fogyasztható, nem keserű, apró kis tabletta a grapefruit mag erejével.

A Grape Vital Power Kids grapefruitmag tabletta egy teljesen természetes anyagokat tartalmazó, a grapefruit magjából sajtolt kivonat, amely sejtregeneráló, antioxidáns hatású, vírus és gombaölő, sterilizáló és immunerősítő, táplálék kiegészítő készítmény!

Ezeket a hatásokat, klinikai és egyetemi laboratóriumok tesztjei is igazolják! Mindennapi életünkben, egyre többet találkozunk, a vírusok, baktériumok és gombák okozta fertőzésekkel, amelyek egyre több súlyos betegség kialakulásának alapvető forrásai. Ezek megelőzésében, és ha már megtörtént a baj, a műtétek utáni sejtregenerálódásban, segít ez a nagyszerű kivonat!

Pl. kezdődő stádiumban lévő daganatok, influenza A vírus, szalmonella fertőzés, körömgomba, candida, gombás elváltozások a bőrön, bakteriális bélfertőzések stb. Műtétek utáni szedésével, a sejtek gyorsabban regenerálódnak, és az immunrendszer hamarabb megerősödik!

Hatóanyagai elpusztítják a kórokozók citoplazmájának membránját, és szabályosan kiéheztetik őket anélkül, hogy károsítanák az emberi szervezetet. Több száz baktérium és vírustörzs, száznál több gombatörzs, nagyszámú parazita ellen lehet segítségével támadást indítani.

A természetgyógyászok gyakran használják a magkivonatot a gyógyításban, hiszen a fertőző gyomor bélhurutok, a torok-, fül-, orrfertőzések, bőrgombás betegségek, hüvelyfertőzések, az antibiotikumok káros mellékhatása nélkül vállnak gyógyíthatóvá. A készítmény növényvédőszer és tartósítószer maradvány mentes grapefruit kivonatot tartalmaz.

Adagolás

Egy tabletta 10 grapefruitmag cseppnek felel meg.Megelőzésre: 30 kilogrammonként 1 tabletta.
Betegségre: 10 kilogrammonként naponta 1 tabletta.

Összetétel

Grape vital kivonat, növényi olaj, szilikon dioxid, C-vitamin, kemény zselatin kapszula.

Figyelem!

Ne alkalmazza a készítményt, ha túlérzékeny a készítmény hatóanyagára, vagy bármely segédanyagára. Nem ajánlatos citrusérzékenységnél a termék alkalmazása. Ez nagyon ritkán fordulhat elő, ebben az esetében kérjük forduljon orvosához további kivizsgálásra. További mellékhatás nem ismert. Túladagolás az előírt mennyiség 1000-szeresénél fordul elő.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455