Grape Vital Grapefruit magkivonat 30 ml

A Dr. Csabai Grape Vital Grapefruit magkivonat antioxidáns hatású, vírus- és gombaölő, sterilizáló és immunerősítő. Gyakran használjuk megfázás, meghűlés, fertőző gyomor- és bélhurutok, torok-, fül-, orrfertőzések, bőrgomba, hüvelyfertőzések esetén.

 

Minőségvizsgálaton átesett, bevizsgált grapefruitmag-kivonat!

Leírás

Grape Vital Grapefruit magkivonat

Kiszerelés: 30 ml

A Dr. Csabai Grape Vital Grapefruit magkivonat glicerines és nem alkoholos kivonat, 75% grapefruit magkivonatot tartalmazó koncentrátum!

Nem rendelkezik enzimbénító hatással!!! A grapefruitlének, és egyéb más fajta citrus gyümölcsnek, és kizárólagosan csakis annak van a P450-es enzimre bénító hatása! (Forrás: drcsabaipharma.eu)

A grapefruit mag hatóanyagai elpusztítják a kórokozók citoplazmájának membránját és szabályosan „kiéheztetik” őket anélkül, hogy az emberi szervezetet károsítanák, ezáltal természetes módon semmisíti meg a vírusokat, baktériumokat, gombákat és parazitákat. Az eredmények igen figyelemre méltóak voltak. Kimutatták, hogy a magból készített kivonat már kis töménységben is ugyanolyan hatásos, mint bármelyik hagyományos antibiotikum.
Az immunrendszert mozgósítja, és egyaránt hatékonyak baktériumok, vírusok, gombák esetén, valamint egysejtű parazitákkal szemben, azzal a lényeges különbséggel, hogy a hasznos bélbaktériumokat nem károsítják. Mellékhatást csak az okozhat, ha a megengedett adagot jelentősen túllépi valaki.

Erős antioxidáns hatása – semlegesíti a szabadgyököket az agyban, a vérben, a sejtekben és a sejtmagban.
Lassítja az öregedést, fokozza a csontvelő felnőtt őssejt produkció képességét, ezek véráramba jutása után a belső beteg és sérült helyre való eljutását.
Javítja és támogatja belső szerveink működését, főleg a máj- és veseméregtelenítő működését.
Elősegíti a koleszterin leépítését. Erősíti az immunrendszert, a kötőszövetet, csökkenti a stresszhatásokat. Kontrollálja a hisztaminkoncentrációt, csökkenti az allergiahajlamot.

A Grape Vital grapefruit mag főbb hatásai

– Erős antioxidáns hatása – semlegesíti a szabadgyököket az agyban, a vérben, a sejtekben és a sejtmagban.

– Megvédi a sejteket egymástól elválasztó membránokat és a lipideket a szabadgyökök károsító hatásától.

– Lassítja az öregedést, fokozza a csontvelő felnőtt őssejt produkció képességét, ezek véráramba jutása után a belső beteg és sérült helyre való eljutását.

– Antidepresszáns.

– Javítja és frissíti a vérkeringést.

– Elősegíti és javítja az oxigénszállítást szervezetünkben.

– Javítja és támogatja belső szerveink működését, főleg a máj és vese méregtelenítő működését.

– Elősegíti a koleszterin leépítését.

– Támogatja a karnitin-szintézist.

– Elősegíti a vasfelvétel.

– Erősíti az immunrendszert.

– Erősíti a kötőszövetet, csökkenti a stresszhatásokat.

– Támogatja a hormonháztartást, a neuro-transmitterek képződését, a noradrenalint és a dopamint.

– Kontrollálja a hisztaminkoncentrációt, csökkenti az allergiahajlamot.

– Lényeges szerepet játszik a kollagén-produkcióban.

Adagolás

Naponta 3×10-20 csepp, gyümölcslébe keverve.

Kisgyermekek és kismamák egyaránt alkalmazhatják.

Általában 10 kg testsúlyra 3-4 cseppet, egy pohár gyümölcslébe, vagy tonikba csöpögtetni, mely az egésznapi szükségletet fedezi.
Naponta 2-3 adagra is osztható. Ajánlatos 10 cseppenként oldani, így nem annyira keserű. Ez az adagolás kisállatainak is alkalmazható pl. szalmonella fertőzés esetén.

Figyelem!

Ne alkalmazza a készítményt, ha túlérzékeny a készítmény hatóanyagára, vagy bármely segédanyagára. Nem ajánlatos citrusérzékenységnél a termék alkalmazása. Ez nagyon ritkán fordulhat elő, ebben az esetben kérjük forduljon orvosához további kivizsgálásra. További mellékhatás nem ismert.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455