Golden Yacca 100% kapszula 38 db

A Golden Yacca 100% kapszula erőtelje­sen támogatja az emésztőrendszer méregtelenítését, a káros anya­gok kiválasztását.

Elősegíti a szükséges tápanyagok jobb felszívódását, javítja az emésztést, lúgosít, segít a vastagbélproblémák (pl. bélhurut) kezelésében. Alkalmazható ízületi gyulladás esetén.

 

Leírás

Golden Yacca 100% kapszula

Kiszerelés: 38 db

A Golden Yacca 100% kapszula növényi termék, amely a táplálék értékes anyagainak jobb hasznosulását biztosítja.
A Yucca shidigera nevű pálmaliliom leveleit az USA dél-nyugati sivatagi fennsíkjain (Arizona), az ősi természetes termőhelyén gyűjtik, ahol az indiánok évszázadok óta használják élelmezésük kiegészítésére.
A hasznos vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek mellett egy sajátos szerkezetű növényi hatóanyagot (cukorhoz kapcsolódó yukkagenin) tartalmaz, tartósítószert vagy festékanyagot nem. Zselatin és Yucca shidigera por felhasználásával készül.

Miért érdemes szedni a Golden Yacca termékeket?

A termékek rendszeres szedése a táplálékainkban lévő anyagok jobb hasznosulását segíti elő. Ma főleg méregtelenítő és adaptációt serkentő hatása miatt alkalmazható sikeresen. Ez a tény elsősorban a krónikus betegségben szenvedők számára fontos. Az egészséges embereknek az egészségük megőrzését segíti.

Adagolás

Naponta 1-2 kapszula gyümölcslével, teával vagy tetszés szerint vízzel lenyelve. Túladagolása veszélytelen, de napi 6 kapszulánál többet ne fogyasszunk!

Összetétel

A kapszulázott Golden Yacca por átlagosan 20% fehérjét, 1,4% zsiradékot, 13,9% szénhidrátot, 6,6% ásványi anyagot tartalmaz.

Energiatartalma 620 kJ (148,8 kcal) / 100 gramm.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455