GojiMester Goji bogyó 250 g

A goji bogyó, más néven kínai farkasbogyó (Lycium Barbarum) az egyik legelismertebb immunerősítő élelmiszer, tulajdonképpen egy természetes multivitamin és ásványi anyag forrás.

Leírás

GojiMester Goji bogyó

Lycium Barbarum

Kiszerelés: 250 g

A Goji bogyó antioxidáns szintje az egyik legmagasabb az élelmiszerek között: értéke 25 000 µmolTE/100g körül mozog az ORAC skála szerint.

Bár szervezetünk képes a folyamatos megújulásra, modern kori életvitelünk miatt túlterheltté válhat a szabad-gyököktől, különösen ahogy öregszünk. Ez az egészséges sejtek korai halálához vezet, ami hozzájárul egy sor degeneratív betegséghez (Alzheimer-kór, Parkinson kór, cukorbetegség, kóros elhízás, magas vérnyomás, szív- és érrendszeri betegségek) és mutáns sejtek kialakulásához, ami rákhoz vezethet, hacsak az antioxidánsok el nem hárítják a támadást.

A goji bogyó rendkívül gazdag az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen zsírsavakban (Omega-3), amelyek közismerten javítják a szív- és érrendszer egészségét, csökkentik a koleszterinszintet és a vérnyomást, valamint javítják az agy működését és az emésztést. Sejtmegújító hatása miatt az egész világon úgy ismerik, mint a hosszú élet gyümölcsét!

Magas C-vitamin tartalmánál fogva kiemelkedő az  immunrendszer erősítő hatása.

Májvédő komponensei segítségével védi és helyreállítja a máj méregtelenítő kapacitását.

Mit tartalmaz a GojiMester Goji bogyó?

– 20-féle ásványi anyagot,

– 18-féle aminosavat,

– 15% fehérjét,

– a barna rizsnél 67-szer több B1-vitamint,

– a zabkorpánál 100-szor több B3-vitamint,

– a nyers spenótnál 2-szer több béta-karotint,

– a narancsnál legalább 3-szor több C-vitamint.

Használata

A GojiMester Goji bogyó számos módon fogyasztható, de jellemzően magában csemegeként vagy reggeli müzlibe keverve fogyasztják, teát főznek belőle, süteményekhez, esetleg forró csokihoz  adják.

Figyelem!

Nem tartalmaz káros vegyszereket és nehézfémeket (pl. ólom, műtrágya származék vagy növényvédő szerek).

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455