Gerani Orbáncvirág olaj 50 ml

Klinikai kísérletek tudományosan igazolták, hogy az orbáncfű hatóanyagai – hipericin, rutin, flavonoidok, vitaminok – antibakteriális, antivirális, gombaölő, gyulladásgátló és görcsoldó hatásúak.

Leírás

Geráni Orbáncvirág olaj

Kiszerelés: 50 ml

Az orbáncfű gyógynövény hatóanyagait az elmúlt években több kutatócsoport vizsgálata. A klinikai kísérletek tudományosan igazolták a növényi gyógyászat 2000 éves tapasztalatait: az orbáncfű egyike a „legértékesebb gyógyírnak”.
Az orbáncfű belsőleg az idegrendszer erősítésére ajánlott. Depresszió, szorongás, félelemérzet ill. nyugtalanság okozta alvászavarokra. Emésztési zavarokban a makacs székrekedés kezelésére.

Külsőleg: nehezen gyógyuló sebekre, égési sérülésekre, aranyér kezelésére alkalmazható. Továbbá ízületi gyulladások (derék-, hát-, váll- és térdfájdalmak) esetén.
Az orbáncfű hatóanyagait az elmúlt években több kutatócsoport vizsgálta.

Figyelem!

Orbáncfű fogyasztásának idején a napfénytől tartózkodni kell, mert hólyagos kiütéseket okoz! Meghatározott gyógyszerekkel és bizonyos élelmiszerekkel együtt nem fogyasztható! Kizárólag csak orvosi felügyelet mellett alkalmazható!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455