Gallmet-M Gyógynövény kapszula 30 db, 60 db, 90 db

A Gallmet-M természetes epesavakat és gyógynövényeket tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula, az emésztés és az epeműködés támogatására.

Leírás

Gallmet-M Gyógynövény kapszula

Kiszerelés: 30 db, 60 db, 90 db

A Gallmet-M Gyógynövény kapszula összetétele: szárított marhaepe; tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz;kapszula héj: hidroxi-propil-metil-cellulóz; szárított gyógynövények: mentalevél, pemetefű, fehérmályva gyökér, édesgyökér, édeskömény; csomósodást gátlók:szilícium-dioxid, magnézium-sztearát; kapszula héj: gellán gumi; kapszula színezék: titán-dioxid.

A borsmenta hozzájárul a bélrendszer és a gyomor egészséges működéséhez, támogatja a bélrendszer mikroflóráját.

Az orvosi pemetefű segíti a béltraktus ellazulását, hozzájárul az egészséges emésztéshez, a máj és az epe normál működéséhez.

Az édesgyökér támogatja az emésztőrendszer egészséges működését.

Az édeskömény hozzájárul az egészséges emésztéshez.

Adagolás

Naponta 1-3 x 1-2 kapszula közvetlenül a jelentősebb főétkezések előtt, a testsúlytól és az egyéni reagálásoktól függően.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / kapszula

Epesavak 100 mg

Mentalevél 40 mg

Pemetefű 30 mg

Édesgyökér 30 mg

Fehérmályva gyökér 30 mg

Édeskömény termés 20 mg

Figyelem!

A készítmény nem szedhető heveny eperohamok és epevezeték-elzáródás okozta sárgaság esetén, valamint terhesség alatt. Egyéni érzékenységtől függően az első néhány napban enyhe hasmenés, émelygés előfordulhat. Epére ható egyéb készítményekkel együtt használata nem ajánlott.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455