GAL Lazacolaj 250 ml

Tiszta és stabil, teljes spektrumú Ω3-zsírsav forrás – lazacolajból, növényi fermentációval előállított Q10-koenzimmel és természetes tokoferolokkal (E-vitamin).

Leírás

GAL Lazacolaj

Kiszerelés: 250 ml

A termék jól hasznosuló, természetes formában (és nem a gyakori, mesterségesen átalakított etil-észterek formájában) tartalmazza az Ω3-zsírsavak teljes spektrumát, méghozzá koncentráltan, növényi fermentációval előállított Q10-koenzimmel és természetes tokoferolokkal (E-vitamin). Mindent úgy, ahogyan azok teljes értékű táplálékainkban is vannak.

Magas természetes tokoferol- tartalmának és a (kámformentes) rozmaring-kivonatnak köszönhetően a termék igazán stabil, így biztonsággal alkalmazható nagy dózisú EPA és DHA bevitel megvalósítására is.

Az íze is kellemesen enyhe, köszönhetően a stabilitásának, a hozzáadott természetes citromolajnak és a minőségi lazacolaj-keveréknek.

Fogyasztási javaslat

Napi 1 evőkanál (~10 ml) étkezéskor, akár salátára, pirítósra is, illetve ahogyan jólesik.

Összetétel

Tisztított lazacolaj-keverék, ubidecarenone (növényi fermentációval előállított Q10-koenzim), tokoferolokban gazdag növényi-kivonat (szójamentes), citromolaj, természetes antoxidáns: rozmaring-kivonat (kámformentes).

Hatóanyag-tartalom / 1 evőkanál / 10 ml

Ω3-zsírsavat összesen 3300 mg

– ebből EPA 1675 mg
– ebből DHA 1115 mg
– ebből ALA+DPA+SDA 510 mg

Q10-koenzim 100 mg

Természetes E-vitamin 24 mg α-TE
(alfa-, béta-, gamma- és delta-tokoferolok keverékéből)

Figyelem!

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455