GAL Lazacolaj 250 ml
Tiszta és stabil, teljes spektrumú Ω3-zsírsav forrás – lazacolajból, növényi fermentációval előállított Q10-koenzimmel és természetes tokoferolokkal (E-vitamin).
Leírás
GAL Lazacolaj
Kiszerelés: 250 ml
A termék jól hasznosuló, természetes formában (és nem a gyakori, mesterségesen átalakított etil-észterek formájában) tartalmazza az Ω3-zsírsavak teljes spektrumát, méghozzá koncentráltan, növényi fermentációval előállított Q10-koenzimmel és természetes tokoferolokkal (E-vitamin). Mindent úgy, ahogyan azok teljes értékű táplálékainkban is vannak.
Magas természetes tokoferol- tartalmának és a (kámformentes) rozmaring-kivonatnak köszönhetően a termék igazán stabil, így biztonsággal alkalmazható nagy dózisú EPA és DHA bevitel megvalósítására is.
Az íze is kellemesen enyhe, köszönhetően a stabilitásának, a hozzáadott természetes citromolajnak és a minőségi lazacolaj-keveréknek.
Fogyasztási javaslat
Napi 1 evőkanál (~10 ml) étkezéskor, akár salátára, pirítósra is, illetve ahogyan jólesik.
Összetétel
Tisztított lazacolaj-keverék, ubidecarenone (növényi fermentációval előállított Q10-koenzim), tokoferolokban gazdag növényi-kivonat (szójamentes), citromolaj, természetes antoxidáns: rozmaring-kivonat (kámformentes).
Hatóanyag-tartalom / 1 evőkanál / 10 ml
Ω3-zsírsavat összesen 3300 mg
– ebből EPA 1675 mg
– ebből DHA 1115 mg
– ebből ALA+DPA+SDA 510 mg
Q10-koenzim 100 mg
Természetes E-vitamin 24 mg α-TE
(alfa-, béta-, gamma- és delta-tokoferolok keverékéből)
Figyelem!
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.