Gabolexin Plus gél 200 g

Gabolexin Plus gél – Speciálisan a sugárkezelések utókezelésére kifejlesztett külsőleg alkalmazandó készítmény. Kiváló bőrregeneráló hatása mellett azonban a mindennapi használatra is ajánlott.

 

Leírás

Gabolexin Plus gél

Kiszerelés: 200 g

A Gabolexin egy kis darabszámban készülő, védjeggyel ellátott minőségi termék, melynek hatóanyag tartalma egyedülálló és a szert alkalmazó betegek visszajelzései alapján, a daganatos betegségek kezelésében mutatott jótékony hatása kiemelkedő. A tapasztalatok azt mutatják, jótékony hatásai az első, de maximum a második hónapban már bizonyíthatóan jelentkeznek, sőt, egyes esetekben már ekkor látványos javulás érhető el.

A Gabolexin atyja, egy magyar származású, Németországban kutatómunkát folytató feltaláló, aki több mint húszévnyi kutatás eredményeként alkotta meg a Gabolexin alapját alkotó alapkészítményt.

A találmány azonban hosszú éveken keresztül, a kutató anyagi nehézségei miatt csak korlátozottan juthatott el a rászorulókhoz. Az addig elért eredmények azonban felkeltették egy társaság figyelmét, akik segítséget nyújtottak a termék továbbfejlesztett változatának kifejlesztésében, fokozva, kibővítve annak hatékonyságát. Így született meg a Gabolexin.

Milyen esetekben használhatóak a Gabolexin készítmények?

Gyógyult betegek visszajelzései szerint a következő esetekben használták a Gabolexin Forte és Plus készítményeket: terápiás betegségek hagyományos kezeléseinek kiegészítéseként (pl: következő rák típusoknál, leukémia, tüdőrák, emlőrák, prosztatarák, hólyagrák, bőrrák, gyomorrák, vastagbélrák, májrák), sugárkezelés, kemoterápia és egyéb terápiás kezelések mellékhatásainak enyhítésére, az erőnlét javítására, a szervezet saját védekező erőinek aktiválására.

A Gabolexint alkalmazó gyógyult betegek önkéntes visszajelzései szerint, amíg a terápia alatt is szedték a Gabolexint, nem tapasztalták a hagyományos terápiák szokásos mellékhatásait és sokkal jobban viselték a kezeléseket.

Gabolexin készítmények

Gabolexin Forte ital

100%-ban növényi eredetű hatóanyagokból álló immunstimuláló és sejtregeneráló készítmény.

Alkalmazása

Naponta reggel étkezés előtt és este lefekvés előtt 10ml a mellékelt mérőpohárral.

Gabolexin Plus gél

Speciálisan a sugárkezelések utókezelésére kifejlesztett külsőleg alkalmazandó készítmény. Kiváló bőrregeneráló hatása mellett azonban a mindennapi használatra is ajánlott.

Napi 3-4 alkalommal a problémás területre kenve, vagy akár az egész testre, rendkívül jó relaxációs hatása mellet, betegeink beszámolói szerint, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása is van. 200g krémnek 1 hónap alatt el kell fogynia.

Egyéb lehetséges jótékony hatás és alkalmazási terület:

Égési sérülések esetén, leégés, rovarcsípés, bőrbetegségek esetén (pikkelysömör és egyéb más módon nem gyógyuló sebek kezelésére), izomlazító, lázcsillapító. Ismert mellékhatása nincs.

Alkalmazása

Az alkalmazandó területet illetve a gerincoszlop vagy a tarkó mentén, naponta legalább 3 alkalommal bekenni. Testnyílásban vagy közvetlen közelében nem alkalmazható!

A Gabolexin egy védjeggyel ellátott minőségi termék, mely kis darabszámban készül, egy-egy gyártási mennyiség nem haladhatja meg az 500 adagot Magyarország esetében. A készítmények szavatossága felbontás nélkül 6-9 hónap.

Figyelem!

A készítmény nem helyettesíti a szakorvos által előírt kezelést, kiegészítő kezelésként alkalmazható!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455