Fytofontana ViroStop spray 30 ml

Antibakteriális és antivirális hatású szájspray. Az influenza és a meghűléses betegségek megelőzésére és kiegészítő kezelésére.

Leírás

Fytofontana ViroStop spray

Kiszerelés: 30 ml

Különösen alkalmas a köhögés, az influenza és a megfázás megelőzésére és kiegészítő kezelésére.

Az influenza és a megfázás a leggyakoribb megbetegedések közé tartoznak. Mindkét betegséget (a náthát is nagyrészt) vírusok okozzák, melyek cseppfertőzés útján, a légutakon keresztül jutnak a szervezetbe, ahol beépülve a sejtekbe gyors szaporodásra képesek.

A svájci Herb-pharma AG vállalat kutatói a ViroStop spray számára olyan természetes összetevők egyedi kombinációját dolgozták ki, melyek tulajdonságai hatékonnyá teszik mind a megelőzésben, mind a kórokozók elleni védekezésben.

A Cistus creticusból nyert speciális hatóanyag, koncentrált formában tartalmaz polifenolokat, melynek hatását a további összetevők még erőteljesebbé teszik.

A ViroStop spray főbb jellemzői

– Védőbevonatot képez a nyálkahártyán, így már az első vonalban, fizikai úton akadályozza a kórokozók behatolását.

– Antimikrobális hatással bír, így elpusztítja a kórokozókat.

– A legkorszerűbb vírusellenes szerekhez hasonlóan (pl. madár- és sertésinfluenza elleni készítmények) gátolja a vírusok felszínén található neuraminidáz enzimet, így a vírus képtelen bejutni a sejtbe, és szaporodni.

– Magas polifenol tartalma révén erős antioxidáns hatással bír.

– Spray formája lehetővé teszi a könnyű alkalmazást, és a készítmény egyenletes eloszlását a száj és a garat nyálkahártyáján.

– A ViroStop spray fő hatóanyaga: a Cistus creticus (bodorrózsa, illatos juhar).

Ez a kivételes növény, a magas polifenol tartalmával tűnik ki, ezért is nevezik a „polifenolok királyának”.

Gyógyhatása már az ókori Görögországban is ismert volt. Közel 20 cistusfaj ismert, ezek közül kiemelkedik a Cistus creticus anti-mikrobális hatása. Laboratóriumi vizsgálatok során bizonyították, hogy mind vírusellenes, mind gyulladáscsökkentő hatása felülmúlja a többi fajt.

A ViroStop spray egy speciális Cistus creticus kivonatot tartalmaz, melyben a szokásos 20% helyett, 60%-os, koncentrált formában találhatóak polifenolok, így erőteljesebb hatást képesek kifejteni.

Különösen fontos a már említett neuraminidáz enzimet gátló tulajdonsága, melyet a gyártó által végzett laboratóriumi vizsgálatok is alátámasztanak.

Az említett antivirális és antibakteriális hatású polifenolon kívül jellegzetes hatásai az immunrendszer erősítésében mutatkoznak meg, erős antioxidáns hatással megszabadíthatja az emberi szervezetet a toxikus anyagoktól.

A penészek ellen hat, valamint gyulladásellenes és fertőtlenítő hatásokkal rendelkezik. Véd a gyulladás és a fájdalom ellen.

Különösen alkalmas a köhögés, az influenza és a megfázás gyógyítására, valamint megelőzésére.

Adagolás

A ViroStop spray használata felnőtteknek és 6 év feletti gyerekek számára ajánlott.

Megelőzés esetén: a napi adag felnőttek számára 2×5 fújás, gyerekek számára 2×2 fújás a szájba.

Kialakult megbetegedés esetén: a napi adag felnőttek számára 3×5 fújás, gyerekek számára 3×2 fújás a szájba.

A jobb hatékonyság érdekében, javasolt a spray használata még 3 napig a tünetek megszűnése után is, de a kezelés a 14 napot ne haladja meg.

Összetétel

Cistus creticus (bodorrózsa, illatos juhar) 2800 mg (60% polifenol tartalommal)

Citrus bioflavonoid komplex

Echinacea purpurea (lángvörös kasvirág)

Salvia officinalis (orvosi zsálya)

Acerola – Malphigia glabra (barbadosi cseresznye)

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455