Folyékony Collamin 1000 ml

A Folyékony Collamin egy minőségi aminosav koktél, mely a meggyengült kötőszövetet, ízületeket és a gyenge csontokat hatékonyan erősíti, megakadályozza a csontritkulás kialakulását!

Kiváló bőrfeszesítő – belsőleg!

Leírás

Folyékony Collamin

Folyékony Kollagén ital

Kiszerelés: 1000 ml

A Folyékony Collamin ital a meggyengült kötőszövet erősítésében rendkívül hatékony. Erősíti a gyenge csontokat, megakadályozza a csontritkulás kialakulását. Magas minőségű aminosav koktélt tartalmaz, amely a fogyasztás eredményeként pótolja ezen építőanyagok hiányát. Kellemes, vadcseresznye íze élvezetessé teszi a fogyasztását. Kúraszerű alkalmazása során azokat a problémákat orvosolja elsődlegesen, ahol legnagyobb a hiány. Legyen ez a bőr, a csontok vagy az ízület.

Három hétet követően látható módon változik a bőr feszessége, javul a cellulit állapota, gyorsabban nő a haj, egészségesebbé válik a köröm. Javul az ízületek állapota.  Ajánlott mindazoknak, akiknek kialakulóban van a narancsbőre, gyenge a kötőszövete, vagy cellulit problémája van. Javasoljuk műtétek utáni gyógyulás segítésére, sportsérülések regenerálására. Ilyen esetben 1-2 hónapos kúra a javasolt. Idősebb korban folyamatos fogyasztása ajánlott.

1 flakon másfél hónap szükségletét fedezi.

Aktív összetevők

16 féle hydrolizált aminosav

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455