flavogenin_pro_kapszula_90_db

Flavogenin Pro kapszula 60 db, 90 db

A Flavogenin egy, a tumor ellenes szupportív terápiára és rákmegelőzés céljára kifejlesztett készítmény, amely a búzacsíra készítmények között először van nagy dózisú rákellenes természetes hatóanyagra, az apigeninre standardizálva. Fő hatóanyaga a búzacsíra összes természetes hatóanyaga, közöttük az apigenin.

Termékleírás

Flavogenin Pro kapszula

Kiszerelés: 60 db, 90 db

Flavonoid és Apigenin tartalmú étrendkiegészítő kapszula – az immunrendszer megfelelő működéséért!
“Az apigenin rákellenes hatásmechanizmusa rendkívül sokrétű. Kiemelendő a ráksejtek áttétképző hatásának a gátlása, amely a rákbetegek túlélése ill. életének a meghosszabbításának tekintetében a legfontosabb tényező. Az apigenin gátolja a legfontosabb növekedési faktorok (pl. VEGF, EGF, IGF-I) rákkeltő, áttétképző hatását.” (Forrás: www.flavogenin.hu)

A Flavogenin apigeninben és apigeninnel dúsított, standardizált teljes értékű búzacsíra étrend kiegészítő, amely az apigeninen kívül más flavonoid szérumokat is tartalmaz (szőlőmag, szőlőhéj, tőzegáfonya), amelyek erősítik az apigenin egészségvédő rákellenes hatását. A készítmény természetes formában tartalmazza a legfontosabb vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. A természetes anyagok, polifenolok legszélesebb skálájának jelenléte nélkülözhetetlen abban, hogy az apigenin teljes mértékben kifejtse jótékony rákellenes hatását.

A Flavogenin Pro aktív hatóanyag tartalma (apigenin) több, mint százszorosa az első generációs gyümölcs flavonoid vagy búzacsíra kivonatokénak. (1 kapszula legalább 27 mg apigenint tartalmaz az OÉTI vizsgálatok alapján!) Összetevői standardizáltak. Pl. magas sulforaphane és ellagsav tartalma is megkülönbözteti az egyszerű szárított “gyümölcs-zöldség héj, mag” őrleményektől. Előállítási költsége meghaladja az első generációs gyümölcs-flavonoid vagy búzacsíra kivonatokét, mégsem drágább azoknál.

Adagolás

Kezdje az adagolást 2×1 kapszulával, majd 4-5 naponként az alábbi sáv szerint növelheti a dózist:

3×1 – 2×2, max. 3×2 szükség szerint.

Idősebb korban kezdetben alacsonyabb adagolás javasolt, amely fokozatosan növelhető. Amennyiben szédülés, hányinger jelentkezik vagy nehezebben tud aludni, ne növelje tovább a dózist! Azt a dózist hagyja meg, ahol a legjobb a közérzete.

Összetétel

Búzacsíra fű kivonat
Brokkoli kivonat
Szőlőmag kivonat (Grape seed)
Szőlőhéj kivonat (Grape skin)
Vörös áfonya kivonat (Cranberry)

Heritium erinaceus kivonat

Kék áfonya kivonat (Blueberry)
Fekete áfonya kivonat (Bilberry)
Gránátalma kivonat (Punica granatum)

Zeller kivonat
Földimogyoró héj kivonat (luteolin, Arachis hypogaea L.)

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455